hit.ro  »  IT  »  Software  »  Browserul Opera Max beta (Android) va deveni disponibil in curand

Browserul Opera Max beta (Android) va deveni disponibil in curand

calendar_month 19 Feb 2014, 11:30
Dupa doua luni de teste in stadiu "privat beta", noul browser mobil Opera Max a ajuns in magazinul de aplicatii pentru device-urile cu Android. Navigatorul, care promite sa reduca traficul de date pe smartphone-uri si tabletele cu Android, va deveni disponibil in curand.
Dezvoltatorul Opera a decis, ieri, sa puna la dispozitia utilizatorilor versiunea beta a Opera Max, dar momentan cei care decid sa instaleze aplicatia vor fi inscrisi pe o lista de asteptare.

Opera Max va oferi, ca si verisunea full Opera, comprimarea datelor pentru scaderea volumului de date in timpul navigarii. Utilizatorii care detin abonamente cu trafic de date limitat ar putea profita de Opera Max, mai ales ca aceasta versiunea promite si reducerea consumului de date la utilizarea unor aplicatii precum Vine, Instagram sau Google Drive.

Desi nu este disponibila momentan pentru utilizare, Opera Max beta poate fi descarcata inca de pe acum, ceea ce inseamna ca dupa instalare veti fi plasati pe o lista de asteptare.
Primii utilizatori care vor putea folosi Opera Max sunt cei din SUA si Europa de Vest.
Dupa cum scriu cei de la CNET, Opera va participa la Mobile World Congress 2014, asa ca saptamana viitoare vom avea mai mutle detalii despre produsele dezvoltatorului. 

Sondaj

Folositi internetul pentru: