hit.ro  »  IT  »  Software  »  Blackberry OS 10 - update 10.3.1, disponibil pentru telefoanele Q5, Q10, Z3, Z10 si Z30

Blackberry OS 10 - update 10.3.1, disponibil pentru telefoanele Q5, Q10, Z3, Z10 si Z30

calendar_month 20 Feb 2015, 10:41
Blackberry a publicat update-ul 10.3.1 pentru Blackberry OS 10, pentru terminalele Blackberry mai vechi, respectiv Blackberry Q5, Blackberry Q10, Blackberry Z3, Blackberry Z10 si Blackberry Z30.
Noul update major, disponibil de mai mult timp pe Blackberry Passport si Blackberry Classic (Q20), aduce noi functionalitati si pe terminalele mai vechi ale companiei canadiene, una dintre cele mai importante fiind implementarea magazinului Amazon Store, de unde userii pot instala aplicatii de Android pe telefoanele Blackberry (Amazon Store era disponibil si in versiunea anterioara a sistemului de operare BB OS10, insa necesita instalare manuala).
OS 10.3.1 mai include implementarea equalizer-ului pentru playerul audio/video, imbunatatiri si noi functii pentru camera foto/video, dar si o crestere a eficientei bateriei cu pana la 15%.

De asemenea, noul update, care are o dimensiune de aproximativ 1GB, ofera acces la aplicatia Blackbery Blend, software multiplatforma ce permite accesarea emailurilor a sms-urilor, calendarului etc. de pe PC-uri, Mac-uri si tablete iPad.
Nu in ultimul rand, Blackberry Assistant, asistentul personal dezvoltat de catre Blackberry (similar Siri sau Cortana) a primit cateva imbunatatiri, dar trebuie precizat ca suportul pentru interactiunea vocala este inca limitat la cateva limbi, iar Romana nu se afla pe lista. 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?