hit.ro  »  IT  »  Software  »  Blackberry OS 10, in teste la peste 50 de operatori mobili (Video)

Blackberry OS 10, in teste la peste 50 de operatori mobili (Video)

calendar_month 01 Nov 2012, 14:30
Research in Motion, producatorul Blackberry, face eforturi pentru a convinge partenerii de afaceri ca urmatoarea generatie de smartphone-uri, implicit noul sistem de operare al companiei, merita adoptat. Sistemul de operare Blackberry 10 este in prezent testat de nu mai putin de 50 de operatori din intreaga lume.
Dupa o serie de vesti extrem de proaste privind rezultatele financiare ale companiei, stirea ca Blackberry 10 a ajuns deja in laboratoarele de teste ale celor mai importanti operatori telecom din lume da sperante ca RIM poate revitaliza pana la urma business-ul.

"Sunt foarte bucuros sa confirm ca am depasit un moment critic in dezvoltarea noului nostru sistem de operare mobil, Blackberry 10. In ultima saptamana, Blackberry 10 a ajuns in laboratoarele de teste ale unui numar de peste 50 de operatori de telecomunicatii, un pas cheie in pregatirea lansarii Blackberry 10 in primul tirmestru al lui 2013", a declarat Thorsten Heins, CEO-ul RIM.

Seful RIM a mai dat asigurari ca echipa de dezvoltatori a companiei dispune de toate resursele pentru a face posibila lansarea noilor smartphone-uri Blackberry (si probabil si a unei serii de tablete, credem noi) la data stabilita si ca BB10 va fi ceea ce utilizatorii asteapta de la brandul Blackberry.
Vedeti in clipul de mai jos o parte dintre functiile Blackberry 10: 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?