hit.ro  »  IT  »  Software  »  BlackBerry Messenger 7 - apeluri gratuite prin Wi-Fi!

BlackBerry Messenger 7 - apeluri gratuite prin Wi-Fi!

calendar_month 14 Nov 2012, 15:15
RIM si-a concentrat toate eforturile in ultima perioada pentru a pune la punct urmatorul sistem de operare al companiei, BlackBerry 10, dar in acelasi timp s-a ocupat si de dezvoltarea apreciatului serviciu Blackberry Messenger. Versiunea 7 a BBM va aduce utilizatorilor posibilitatea de a efectua apeluri voce gratis prin intermendiul Wi-Fi.

Cei de la RIM incearca astfel sa duca mai departe inedita solutie prin care a si castigat in trecut foarte multi fani, si anume comunicarea gratuita prin mesaje text intre utilizatorii BBM. Convorbirile free prin Wi-Fi, solutie integrata in BBM 7, va atrage, in mod cert, foarte multi utilizatori.


Interesant este faptul ca solutia BBM 7 va integra multitasking, iar userul va avea posibilitate ca in timp ce vorbeste la telefon prin aplicatie sa trimita si fotografii sau chiar sa scrie mesaje text catre aceeasi persoana. BBM 7 este compatibila Bluetooth, spun cei de la RIM.

BlackBerry Messenger 7 nu va fi compatibila decat cu Wi-Fi si nu va functiona decat daca utilizatorii vor avea aplicatia instalata pe smartphone-urile Blackberry.
BBM 7 este disponibil in versiune beta, pentru Blackberry OS 6 (sau mai recent), iar RIM a anuntat ca intentioneaza sa adauge suport si pentru BB OS 5 in curand. Versiunea finala a BBM 7 va fi disponibila dupa lansarea Blackberry 10, in 30 ianuarie, anul viitor. 

Sondaj

Care credeti ca a fost cel mai asteptat film din 2023?