Binance lanseaza Tax Assistant in Romania, pentru a usura raportarea fiscala a utilizatorilor
3/34907
calendar_month 24 Mai 2023, 13:14
Astazi, Binance lanseaza Binance Tax in Romania, instrument gratuit care permite utilizatorilor sa acceseze cu usurinta detaliile activitatii lor de tranzactionare cu criptomonede si sa descarce un raport care arata rezumatul castigurilor sau pierderilor realizate. Acest raport este menit sa ajute utilizatorii la pregatirea si depunerea rapoartelor lor fiscale.Binance Tax este un produs global al companiei care a fost conceput in hub-ul tehnologic Binance din Iasi, deschis in luna septembrie 2022. Scopul produsului este de a-i ajuta pe clientii Binance sa-si pregateasca si sa depuna raportarile fiscale. Utilizatorii pot accesa o detaliere a activitatii de tranzactionare conectandu-se la https://www.binance.com/en/tax prin contul lor Binance.

Odata conectati, acestia pot vedea un istoric al tranzactiilor lor, castigurile de capital si veniturile rezultate din activitatea lor prin Binance. Utilizatorii pot descarca apoi aceste informatii sub forma raportului lor de castiguri de capital, raportului de castiguri de venit sau raportului de tranzactionare.

„Ne uitam mereu la modul in care putem construi produse pentru a usura viata clientilor nostri, si asta inseamna, adesea, sa ascultam si sa reactionam direct la feedback-ul lor”, a declarat Ilie Puscas, Country Manager, Binance Romania. „Am inteles ca utilizatorii nostri doresc o modalitate mai usoara de a vizualiza si intelege taxele si impozitele datorate, asa ca suntem incantati sa aducem comunitatii noastre acest nou instrument fiscal gratuit, ce debuteaza in Romania”.

In urma pilotului initial derulat in Franta, Binance extinde instrumentul de asistenta cu taxele la o serie de alte piete globale din intreaga lume. Functionalitatea se afla in primele etape de dezvoltare si isi propune sa ofere o mai buna intelegere a tranzactiilor din platforma Binance, in scopul achitarii obligatiilor fiscale. Versiunea actuala nu se integreaza cu alte platforme sau portofele, dar exista planuri de dezvoltare a acestui lucru, analizand ce integrari si imbunatatiri viitoare ar fi benefice pentru acest produs.

Mai multe informatii despre noua functionalitate sunt disponibile aici:
https://www.binance.com/ro/blog/all/v%C4%83-prezent%C4%83m-binance-tax-eficientiza%C8%9Biv%C4%83-experien%C8%9Ba-%C3%AEn-sezonul-de-raportare-fiscal%C4%83-9208476713086961306


Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?