hit.ro  »  IT  »  Software  »  Aveti o tableta HP Touchpad? Vedeti cum puteti instala Android 4.0 (Video)

Aveti o tableta HP Touchpad? Vedeti cum puteti instala Android 4.0 (Video)

calendar_month 04 Mai 2012, 12:47
WebOS a fost aproape abandonat de HP, iar utilizatorii device-urilor Palm sau TouchPad nu pot decat sa spere ca sistemul de operare va renaste ca software open source, candva. Totusi, posesorii de TouchPad-uri pot instala acum pe tabletele lor Android 4.0 Ice Cream Sandwich, cu ajutorul unui tutorial video.
Sistemul de operare WebOS nu s-a ridicat la inaltimea specificatiilor hardware ale tabletei HP mai ales prin prisma numarului de aplicatii disponibile, insa daca decideti sa instalati Android pe TouchPad, rezultatul va fi o tableta de top, scrie ExtremeTech.

De ce merita instalat Android pe HP TouchPad? Cel mai important motiv sunt, desigur, aplicatiile, sute de mii in magazinul Google Play, fostul Android Market.
Pentru a pune cu succes Android 4.0 Ice Cream Sandwich pe HP TouchPad, utilizatorul este sfatuit sa se asigure ca are instalate Java si Novacom Tool. Se descarca apoi ACMEInstaller, folosit ulterior pentru instalarea Moboot. Ultimul pas este instalarea CyanogenMod 9, iar cu ajutorul tutorialului video, cei care au mai facut root pe un smartphone Android nu vor avea probleme suplimentare.
In clipul urmator aveti tutorialul de instalare Android 4.0 pe TouchPad

Descarcati Novacom Tool
Instalati CyanogenMod 9 Alpha


 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?