hit.ro  »  IT  »  Software  »  Aplicatie online pentru livrari de canabis la domiciliu, lansata la San Francisco

Aplicatie online pentru livrari de canabis la domiciliu, lansata la San Francisco

calendar_month 31 Iul 2014, 13:00
Eaze, o aplicatie pentru telefoanele mobile inteligente prin care se poate solicita livrarea la domiciliu de canabis folosit in scop terapeutic, a fost lansata la San Francisco.
Eaze, lansata marti (www.eazeup.com), este, potrivit unui comunicat, "un nou serviciu de ingrijire la domiciliu, care permite pacientilor sa aiba acces usor, rapid si profesionist la marijuana terapeutica, prin intermediul unei aplicatii pentru telefoanele mobile".
Serviciul, gratuit pentru utilizatori si care "factureaza un mic comision pentru clinici", este pentru moment disponibil doar la San Francisco, iar Eaze promite ca "livrarile vor fi facute, in medie, in 10 minute", potrivit Mediafax.

Pacientii "se pot inregistra de pe telefonul mobil, proces care dureaza cateva minute", iar Eaze are un sistem de verificare rapida a retetelor medicale.
"Procesul de cumparare de marijuana folosibila in scopuri medicale poate fi lent, complicat si imprevizibil", iar "verificarea retetelor poate dura 24 de ore si se repeta in cazul fiecarei clinici" abilitate sa vanda canabis, se mai arata in comunicatul Eaze.
Cititi mai multe despre "Aplicatie online pentru livrari de canabis la domiciliu, lansata la San Francisco" pe Business24.ro 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2023?