hit.ro  »  IT  »  Software  »  Aplicatie gratuita pentru calcularea veniturilor

Aplicatie gratuita pentru calcularea veniturilor

calendar_month 23 Mar 2015, 11:00
Romanian Software a anuntat lansarea unei aplicatii mobile pentru calcularea veniturilor, disponibila si online, si care poate fi utila atat managerilor, cat si al freelancerilor si micilor antreprenori.
Calculatorul de venituri este disponibil online pe site-ul www.calculatorvenituri.ro, iar aplicatia mobila poate fi descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store.

Atat varianta mobila cat si cea online ii ajuta pe utilizatori sa adopte rapid decizii privind negocierile salariale, sa optimizeze bugetele de beneficii si sa analizeze comparativ costurile cu diverse structuri de remunerare: salarii, drepturi de autor, PFA sau conventii civile.
"Ideea acestei aplicatii a aparut din dorinta de a-i ajuta pe cei care activeaza in mediul privat la rezolvarea rapida a provocarilor zilnice legate de calcularea veniturilor in conformitate cu legislatia in vigoare. Aplicatia va fi permanent actualizata pentru a corespunde ultimelor modificari legislative", a declarat Victor Dragomirescu, CEO al Romanian Software.

Calculatorul de venituri faciliteaza conversia de la brut la net si de la net la brut pentru veniturile din salarii, dar si pentru beneficiile cu facilitate fiscala. In plus, aceasta aplicatie are functia de a calcula si veniturile pentru directori, administratori sau venituri ce provin din conventii civile, drepturi de autor sau PFA.
Calculatorul de venituri dispune de optiunea de vizualizare a formulelor de calcul utilizate si permite transmiterea pe e-mail a simularilor efectuate. 

Sondaj

Folositi internetul pentru: