hit.ro  »  IT  »  Software  »  Aplicatie Cisco pentru setarea routerului de la distanta (iOS, Android)

Aplicatie Cisco pentru setarea routerului de la distanta (iOS, Android)

calendar_month 10 Nov 2011, 14:04
Furnizorul de solutii de retea Cisco a lansat recent pe piata Cisco Connect Express, o aplicatie dedicata terminalelor care utilizeaza platformele Android si iOS, care permite accesul, monitorizarea si configurarea de la distanta a routerelor dedicate. Potrivit AddictiveTips, aplicatia permite accesul mai multor device-uri la o singura retea.

Prin Cisco Connect Express, utilizatorii pot personaliza setarile routerului si pot vedea ce device-uri s-au conectat la reteaua respectiva. Cisco Connect Express este compatibila cu routerele din clasele Linksys E-Series, X-Series si Valet.
La o prima conectare cu un router Wi-Fi Cisco, aplicatia va detecta si va afisa modelul device-ului si adresa IP. Apoi afiseaza o caseta unde veti introduce parola de administrator. Odata finalizat acest proces de initiere a aplicatiei, sunteti deja in controlul total al routerului.
Din setarea Guest Access, localizata in ecranul principal al aplicatiei veti putea schimba permisiunile si veti putea specifica numarul de device-uri care se vor putea conecta la retea. Dupa acest pas veti putea trimite invitatii pentru userii alesi de voi.
Puteti descarca aplicatia de aici (Android). 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?