hit.ro  »  IT  »  Software  »  Android Lollipop ajunge acum pe device-urile Nexus si nu numai

Android Lollipop ajunge acum pe device-urile Nexus si nu numai

calendar_month 13 Nov 2014, 11:27
Google a dat unda verde updatului la Android 5.0 Lollipop pentru mai multe device-uri din familia de produse Nexus, iar noul sistem de operare este disponibil pentru istalare, atat direct de pe terminale, prin metoda OTA, cat si prin descarcarea imaginii.
Device-urile care primesc Android 5.0 Lollipop acum sunt Nexus 5, Nexus 7 (atat editia 2012 cat si 2013) si Nexus 10, si se pare ca si Nexus 4 se afla pe lista, insa posesorii acestui model mai au un pic de asteptat.
Dupa cum scrie Gsmarena, de asemenea, posesorii de tablete nexus 7 (2012 si 2013) versiunile Wifi only pot deja instala noul sistem de operare, insa cei care detin variantele cu functie 3G mai au si ei cateva zile de asteptat pana sa poatea instala noul OS.
Vestea buna este ca nu doar produsele Nexus primesc upgrade-ul, ci si Motorola Moto G (2014) si Moto X (2014) pure Edition. Nu in ultimul rand, posesorii de LG G3 pot face update-ul la Android 5.0, insa noul OS devine disponibil treptat in toate regiunile.

Va reamintim ca pe lista de device-uri care astepta sa primeasca update-ul la Android 5.0 se mai afla urmatoarele terminale, insa nu exista momentan si o data oficiala:
Google Edition: HTC One (M7) / HTC One (M8) / Samsung Galaxy S4 / Moto G / Sony Z Ultra / LG G Pad 8.3 / Micromax Canvas A1 / Spice Dream UNO / Karbonn Sparkle V
Motorola: Moto E / Droid Ultra / Droid Maxx / Droid Mini
Sony: Xperia Z / Xperia ZL / Xperia ZR / Xperia Z1 / Xperia Z1s / Xperia Z Ultra
Xperia Z1 Compact / Xperia Z2 / Xperia Z2 Tablet / Xperia Z3 / Xperia Z3v / Xperia Z3 Compact / Xperia Z3 Tablet Compact
HTC: One (M7) / One (M8) / One mini / One mini 2
NVIDIA: SHIELD Tablet
Sursa: DevelopersGoogle.com via Gsmarena 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?