Ai un Samsung Galaxy? Te-ar putea interesa stirea asta
1/16509
calendar_month 14 Iul 2014, 13:00
Samsung a anuntat astazi oficial lansarea Samsung GALAXY Apps, o noua versiune amagazinului sau de aplicatii, care ofera sute de programe disponibile exclusiv pentru utilizatorii dispozitivelor Galaxy.
Spre deosebire de predecesorul sau, spune Samsung, noul serviciu ofera aplicatii ce vor permite mai multa flexibilitate in personalizarea dispozitivelor mobile si va functiona si ca o platforma pentru promotii si reduceri pentru utilizatorii sai.

Samsung GALAXY Apps are o interfata impartita in trei categorii, Best Picks, Top si For Galaxy. In categoria Best Picks utilizatorii gasesc aplicatii recomandate si oferte speciale, iar in categoria Top aplicatiile sunt afisate in functie de popularitate, data lansarii si pret.
Categoria For Galaxy include patru sectiuni speciale.

Cumparati Samsung Galaxy Note 3 de la eMAG
Galaxy Gifts ofera aplicatii premium disponibile exclusiv pe dispozitivele Galaxy. Galaxy Essentials pune la dispozitia utilizatorilor aplicatiile must-have pentru dispozitivele Galaxy.

Apps for Professionals este categoria in care se gasesc toate aplicatiile de business, dar si alte servicii, iar Galaxy Specials le permite utilizatorilor sa descarce aplicatii special create prin Samsung SDK.