A sosit jailbreak-ul pentru iOs 7.1.1
1/16466
calendar_month 24 Iun 2014, 12:30
iOS 8 nu este departe si, desigur, asa cum se intampla cu orice update major de la Apple, va fi aproape imposibil de spart, insa vestile bune vin pentru cei care vor decide sa ramana la 7.1.1.
Oferit de catre dezvoltatorul chinez Pangu, jailbreak-ul untethered este doar pentru Windows, insa lucreaza fara probleme pe toate device-urile care se folosesc de versiunea 7.1.1 a OS-ului.

Desi se pare ca este primul jailbreak care reuseste sa capete atentie cand vine vorba de aceasta versiune, este bine sa fiti atenti daca doriti sa-l faceti. Nu se stie daca respectiva versiune contine cod malicios, si cum am avut parte de telefoane din China care vin cu asa ceva din fabrica, poate ca nu strica sa va luati cateva masuri suplimentare de protectie.
Desigur, ar fi bine sa mai asteptati putin pentru a vedea care sunt reactiile, dar daca nu va puteti abtine atunci macar procedati cu mare atentie. In cazul in care nu ati trecut inca la 7.1.1 poate ca ar fi bine nici sa nu faceti asta, pentru a va scuti de probleme suplimentare legate de jailbreak.
Sursa: Gizmodo