hit.ro  »  IT  »  Software  »  40% dintre aplicatiile BlackBerry 10 sunt portate de pe Android!

40% dintre aplicatiile BlackBerry 10 sunt portate de pe Android!

calendar_month 01 Feb 2013, 10:20
BlackBerry World, magazinul de aplicatii BB10, ofera in prezent peste 70.000 de titluri, dar are si un secret: aproximativ 40% dintre aplicatii BlackBerry 10 sunt portate de pe Android!
Chiar daca BlackBerry (noul nume al RIM) a organizat numeroase evenimente in 2012 pentru a atrage dezvoltatorii de aplicatii, peste o treime dintre aplicatiile disponibile in prezent nu au fost create special pentru BB10, au fost portate de pe Android.

Cei mai multi utilizatori nu vor observa insa vreo diferenta, iar strategia BlackBerry de a atrage cat mai multe aplicatii cat mai repede, ar putea fi foarte benefica pe termen scurt.
Aplicatiile BlackBerry 10 portate de pe Android vor oferi o oferta cat mai larga pentru a atrage utilizatori noi rapid. Chiar daca sunt complet functionale, aplicatiile portate de pe Android vor disparea probabil in urmatorul an, pe masura ce BlackBerry reuseste sa convinga dezvoltatorii sa creeze aplicatii noi care beneficiaza cat mai mult de avantajele noului sistem de operare BlackBerry 10.
Sursa: ReadWrite Mobile 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?