hit.ro  »  IT  »  Software  »  10 companii romanesti de software si servicii participa la Tech4Export Londra

10 companii romanesti de software si servicii participa la Tech4Export Londra

calendar_month 24 Apr 2015, 13:00
Proiectul este initiat si coordonat de Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii - ANIS
ANIS va organiza la Londra, in perioada 13-15 mai 2015, primul eveniment al anului din seria Tech4Export, program initiat si coordonat de asociatie pentru a promova industria si companiile romanesti de software catre potentialii parteneri de pe piata internationala.

Companiile romanesti care participa la aceasta editie a programului Tech4Export cu obiectivul de a-si crea noi conexiuni si parteneriate cu organizatii britanice sunt: AROBS Transilvania Software, ENEA Services Romania, Imprezzio Global, IT SIX GLOBAL SERVICES, Macadamian Technologies, RINF, Roweb Development, Softelligence, Trencadis Corp si Zitec Com.
ANIS organizeaza proiectul in parteneriat cu techUK, organizatia reprezentativa a companiilor de tehnologie din UK, cu Ambasada Romaniei in Regatul Unitsi Camera de Comert Britanica-Romana – BRCC.
"Piata britanica este una foarte atragatoare pentru companiile cu care ANIS lucreaza – exista multe oportunitati si exista interes si deschidere pentru colaborarea cu firmele romanesti. Noi ne dorim ca aceasta delegatie sa fie punctul de pornire al unor contacte extinse - atat direct intre companiile romanesti si britanice, cat si la nivelul organizatiilor care sprijina aceste companii, asa cum sunt ANIS si techUK. In functie de rezultatele acestui prim eveniment pe piata britanica, ne propunem ca acest program sa continue, cu evenimente similare, cel putin anual", spune Valerica Dragomir, Director executiv al ANIS. 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?