Zyxel Networks imbunatateste securitatea cibernetica pentru a se conforma directivei NIS2
3/36563
calendar_month 26 Apr 2024, 09:25


Avand in vedere frecventa si complexitatea tot mai mare ale amenintarilor cibernetice, directiva NIS a UE, care este in vigoare din 2016, nu mai este adecvata. Noua iteratie, care va intra in vigoare la 18 octombrie 2024, reprezinta o oportunitate de a spori eforturile de securitate cibernetica. Zyxel Networks, un important furnizor de solutii de retea cloud sigure, bazate pe AI, ofera produse care respecta cerintele directivei NIS2 si ofera o protectie eficienta impotriva atacurilor avansate.

Directiva NIS2 este o modificare a primei legi europene care abordeaza securitatea cibernetica a statelor membre ale Uniunii Europene si a entitatilor care opereaza in UE si care sunt esentiale pentru securitatea retelelor si a sistemelor informatice. Acesta se aplica tuturor companiilor, indiferent de dimensiune, furnizorilor de servicii digitale, platformelor online si companiilor cheie de infrastructura digitala. Companiile trebuie sa implementeze masuri tehnice adecvate, sa gestioneze riscurile de securitate a retelei si sa raporteze incidentele de securitate. In plus, vor exista cerinte sporite pentru dezvaluirea si gestionarea vulnerabilitatilor de securitate, criptarea eficienta si testarea securitatii.

Securitate cu produsele Zyxel Networks

Zyxel Networks este lider global in solutii de retea, oferind companiilor si organizatiilor solutii dovedite care sunt adaptate cerintelor specifice ale diferitelor industrii si respecta noua directiva UE NIS2.

Solutiile Zyxel Networks, inclusiv Next-Generation UTM Firewall si USG Flex Series, sunt concepute pentru a sprijini partile interesate din infrastructura critica si furnizorii de servicii digitale. Aceste tehnologii avansate detecteaza si blocheaza potentialele amenintari in timp real, protejand infrastructura retelei de un spectru larg de atacuri cibernetice. Prin selectarea solutiilor Zyxel Networks, companiile si organizatiile pot indeplini cerintele directivei NIS2, asigurand in acelasi timp continuitatea sistemelor IT si protejand datele personale si corporative impotriva malware-ului si a aplicatiilor neautorizate.

Noua directiva reprezinta un important pas inainte in consolidarea rezilientei cibernetice si in protejarea datelor cu caracter personal. Zyxel Networks ofera o gama larga de produse pentru a sprijini intreprinderile si institutiile in asigurarea viitorului lor digital. Produse precum seria ATP si SCR Cloud Router ofera caracteristici avansate de securitate, inclusiv autentificare multi-factor, criptare a datelor si tehnologii avansate de detectare a amenintarilor, pentru a proteja eficient datele impotriva amenintarilor externe si interne. Solutia inovatoare de management al securitatii Zyxel Networks este  platforma Nebula Cloud Management. Permite administrarea usoara si eficienta a securitatii in intreaga organizatie, ofera o imagine centrala a starii securitatii retelei, identifica amenintarile potentiale si permite un raspuns rapid la incidentele de securitate.

Gama larga de produse Zyxel Networks ajuta la atingerea obiectivelor Directivei NIS2 si promoveaza dezvoltarea unui spatiu cibernetic securizat in intreaga Uniune Europeana.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa vizitati site-ului Comisiei Europene:

https://digital-strategy.ec.europa.eu/ro/policies/nis2-directive