Zyxel ¬ De ce este foarte important sa integram solutii de securitate Endpoint?
8/8519
calendar_month 31 Mar 2023, 14:24
Potrivit Statista.com, in prima jumatate a anului 2022, numarul atacurilor malware la nivel mondial a ajuns la 2,8 miliarde.
Infractorii cibernetici vor cauta intotdeauna o modalitate creativa si inteligenta de a infecta un sistem sau o retea. Daca utilizati in prezent o solutie antivirus pentru a va mentine reteaua in siguranta, nu este suficient. Antivirusul este doar un singur nivel de securitate; un utilizator are nevoie de un strat suplimentar de protectie impotriva tulpinilor avansate de malware. Protectie care poate gestiona un numar tot mai mare de atacuri malware, in special atunci cand utilizatorii se deplaseaza la birourile de acasa si lucreaza de la distanta pe drum. Potrivit Statista.com, in prima jumatate a anului 2022, numarul atacurilor malware la nivel mondial a ajuns la 2,8 miliarde.
De ce solutiile endpoint sunt esentiale?

Peisajul amenintarilor devine din ce in ce mai complex, iar infractorii cibernetici cauta intotdeauna modalitati inovatoare de a accesa, fura informatii sau manipula angajatii pentru a oferi informatii sensibile. Si astfel, securitatea statiilor de lucru este esentiala pentru securizarea intreprinderilor moderne.
Vizibilitate, control si raspuns

Cu organizatiile care astazi sunt descentralizate si bazate pe IoT, se poate vedea un numar tot mai mare de dispozitive conectate, inclusiv medii de lucru de acasa. Prin urmare, avem nevoie de vizibilitate, control si capacitatea de a oferi un raspuns la aceasta nevoie.

1. Vizibilitate - Construiti capacitatea de a identifica persoane, dispozitive si aplicatii
2. Control - Oricine incearca sa acceseze o resursa trebuie sa se autentifice mai intai cu o metoda de autentificare puternica
3. Raspuns - Reactie in timp util la ceea ce este identificat ca fiind rau intentionat

Migrarea perimetrului de securitate

O retea descentralizata permite o mai mare confidentialitate, deoarece informatiile nu sunt transmise printr-un singur server central si, in schimb, trec prin mai multe dispozitive.
Astra de la Zyxel va ajuta sa va imbunatatiti reteaua

1. Utilizatori de la distanta

Zyxel Astra este de a securiza utilizatorii de la distanta, roaming peste tot in afara perimetrului existent. Acesta pune toate aspectele legate de protectia securitatii inapoi in mainile administratorului de retea si le permite sa monitorizeze si sa securizeze utilizatorii, indiferent de locatie.

2. Atacuri de phishing si exploatare

Protejati-va de atacurile de phishing si de exploatare, imbunatatind securitatea endpoint-ului cu Astra fara motor. Puteti controla si gestiona cu usurinta siguranta dispozitivului mobil fara a sacrifica performanta. Depasiti amenintarile rau intentionate oricand si oriunde.
Caracteristici Astra
• Predict - Identifica persoane, dispozitive si aplicatii
• Prevent - Utilizatorii trebuie sa se autentifice mai intai cu o metoda de autentificare puternica
• Detect - Detectarea navigarii pe web in timp real
• Raspuns - Monitorizarea in timp util a traficului si stocarea datelor istorice de 7 zile pentru admin
Nota: Zyxel Astra Endpoint Protection este disponibil in prezent pe telefoane mobile si tablete care ruleaza Android sau IOS.
Solutii Zyxel

NWA55AXE de la Zyxel este un AP WiFi 6 durabil, rezistent la intemperii in aer liber. Proiectat pentru medii exterioare dure, NWA55AXE conform cu standardul IP55, rezistent la intemperii, este cel mai bun punct de acces in aer liber WiFi 6 pentru a va extinde reteaua wireless in exterior. NWA55AXE cu NebulaFlex ofera manevrabilitatea flexibila pentru a alege in mod liber intre gestionarea GUI locala sau onboarding la interfata noastra super usoara de gestionare a cloud-ului Nebula, pe care nu trebuie sa va faceti niciodata sa va faceti griji cu privire la uitarea adresei IP sau a contului si parolei pierdute.