Zyxel aduce imbunatatiri platformei sale de cloud Nebula cu conectivitatea 5G si noi functii de securitate
7/7976
calendar_month 14 Mar 2022, 10:08
Compania Zyxel Networks, care face parte dintre furnizorii de top de solutii retelistice robuste si scalabile pentru firmele mici si mijlocii, a anuntat extinderea platformei sale de cloud Nebula cu conectivitatea 5G si solutii de securitate pentru punctele de acces.

Simultan cu importanta în crestere a infrastructurii digitale în firme si organizatii, modelele de operare traditionale sunt de obicei înlocuite cu solutiile care utilizeaza retelele de socializare, comertul electronic si tranzactii în mediu virtual. Ca urmare a acestui fapt, conditia indispensabila pentru operarea de zi cu zi a firmelor si organizatiilor a devenit conexiunea fiabila si neîntrerupta.

Conexiune continua, rapida si usor de configurat

Routerele 5G/LTE de la compania Zyxel aduce avantajele unui post de lucru conectat continuu. Gratie acestor produse, retelele corporative se pot extinde si în locurile care se afla în afara razei de actiune a conexiunii traditionale, ceea ce le ofera utilizatorilor oportunitati noi de interactiune cu clientii.

Compania Zyxel a prezentat recent solutia de securitate Connect and Protect (CNP) care, prima în domeniu, asigura direct pe punctele de acces alese protectie flexibila a retelei si gestionarea accesului angajatilor si clientilor.

Serviciul Connect and Protect stie sa blocheze accesul la o pagina nedorita, sa împiedice perturbarea securitatii si sustragerile de date si chiar si sa aloce capacitatea de transfer catre aplicatiile corporative prioritare, totul doar prin câteva click-uri.

„De la lansarea acesteia pe piata în anul 2016, noi perfectionam continuu platforma Nebula si punem un accent maxim pe necesitatile clientilor. Prin aceasta versiune, aducem cea mai adecvata solutie pentru functionarea fiabila a retelelor firmelor si organizatiilor mici care au fost afectate puternic de pandemia în curs si necesitatile carora sunt ignorate de catre majoritatea producatorilor de produse de retelistica. Misiunea noastra este sa contribuim la succesul transformarii digitale ale acestor firme si la securitatea si fiabilitatea retelelor lor,“ remarca Gordon Yang, presedintele companiei Zyxel Networks.

Oferta de produse în continua crestere

Familia de produse compatibile cu platforma Nebula pentru gestionarea centralizata si usoara a retelelor include la ora actuala peste 80 de dispozitive de networking. Cu aceasta oferta atât de larga, clientii au siguranta ca, în portofoliul companiei Zyxel, clientii vor gasi întotdeauna solutii corespunzatoare nevoilor organizatiei.

Printre cele mai noi produse intrate în familia produselor compatibile cu platforma Nebula se numara punctele de acces din standardul WiFi 6 (NWA90AX si WAX630S), doua routere 5G (Nebula NR7101 si Nebula NR5101) si routerul 4G LTE (Nebula LTE3301-PLUS).

Informatii detaliate referitoare la dispozitivele compatibile si platformele Nebula pentru utilizatori gasiti pe https://www.zyxel.com/nebula .