Yale lanseaza noua generatie de incuietori smart Linus L2
3/36453
calendar_month 11 Apr 2024, 13:35


- Blocare / deblocare automata a usii prin tehnologia de geo-localizare
- Chei virtuale si monitorizarea accesului în locuinta de la distanta
- Yale Dot – o deblocare rapida a usii doar prin atingerea telefonului

Yale, principalul furnizor de solutii de securitate pentru locuinte inteligente, anunta lansarea pe piata din Romania a Yale Linus® L2 – noua generatie a produsului sau emblematic. Conceputa pentru a creste confortul utilizatorilor, cu un accent deosebit pe securitate, noua încuietoare smart fara cheie combina designul de ultima ora, functionalitatea si inovatia într-un singur produs. Yale Linus® L2 poate încuia/bloca usa automat în momentul în care aceasta se închide si o poate debloca atunci cand „simte” ca utilizatorul este aproape. De asemenea, poate fi programata sa se deblocheze sau sa se încuie în anumite momente ale zilei. Pe piata locala, brandul Yale este parte a companiei ASSA ABLOY Opening Solutions Romania, filiala a grupului suedez ASSA ABLOY, lider global în solutii de acces.
 

Linus® L2 vine cu un design actualizat, dezvoltat de studioul de design industrial Bould Design, premiat la nivel international. Aspectul sau industrial elegant si îngust alaturi de carcasa metalica durabila vor completa perfect designul arhitectural al oricarei case, de la cele în stil traditional la cele în stil contemporan sau minimalist.
 
Încuietoarea inteligenta, proaspat lansata, ofera o experienta de instalare usoara, în cateva minute dupa ce este scoasa din cutie, si se poate adapta la majoritatea cilindrilor/încuietorilor existente pe orice tip de usi. Astfel, indiferent de locuinta, Linus® L2 poate fi montata rapid, fara modificari majore si, daca este necesar, îndepartata fara a lasa urme.
 
Siguranta simplificata cu Linus® L2
 
Usor de operat, mai rapid si mai puternic decat generatia anterioara, cu dispozitivul Linus® L2 utilizatorii vor beneficia de o experienta exceptionala. Dimensiunea acestuia a fost, de asemenea, redusa, dar Yale s-a asigurat ca se poate monta peste chei de dimensiuni standard. Compatibilitatea cu usa si cilindrul existente poate fi verificata înainte de achizitie cu Verificatorul de Compatibilitate disponibil aici. De asemenea, ghidul de instalare interactiv este disponibil aici.
 
Feed-ul de activitate, alertele inteligente si notificarile din aplicatia Yale Home îi pot ajuta pe utilizatori sa tina evidenta momentelor cand usa se închide sau deschide, atat pentru familie, cat si pentru alte persoane care au acces limitat.
 
Frica de a pierde cheile si de a fi blocat în afara casei este un factor important care sta în spatele adoptarii încuietorilor inteligente, astfel ca 64% dintre europeni cred ca o încuietoare inteligenta ar creste siguranta casei lor. Utilizatorii pot aduce în casele lor confortul accesului inteligent la domiciliu fara cheie, partajand cu usurinta chei sau coduri virtuale cu persoane de încredere. De asemenea, pot beneficia de functia de deblocare/blocare automata, totul fiind posibil cu ajutorul celei mai noi tehnologii de geo-localizare.
 
În ceea ce priveste noile functii, folosind aplicatia Yale Home, utilizatorii îsi pot programa cu usurinta dispozitivul sa se blocheze sau sa se deblocheze în anumite momente ale zilei, astfel încat sa poata veni si sa plece cu usurinta în timpul zilei, respectiv sa beneficieze de siguranta sporitanoaptea. Aceasta caracteristica, simplu de utilizat, le permite sa creeze un program personalizat de securizare a locuintei pentru siguranta si confort suplimentare. De asemenea, încuietoarea poate functiona doar din zavor în timpul zilei, pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor consumatorilor.
 
Noua încuietoare inteligenta Yale are acum Wi-Fi încorporat. Acest lucru înseamna ca nu mai este necesara achizitia unui Connect Wi-Fi Bridge suplimentar pentru a beneficia de functionalitati de la distanta, un exemplu fiind verificarea usii, daca este încuiata atunci cand utilizatorul nu este acasa. Datorita accesului Wi-Fi încorporat, aceste functii vor fi posibile imediat ce dispozitivul este scos din ambalaj. Clientii Yale pot adauga si alte accesorii, precum tastatura inteligenta Yale sau noul Yale Dot®, pentru a se bucura de o experienta smart completa.
 
Spre exemplu, utilizatorii pot atinge Yale Dot® cu telefonul mobil pentru a debloca sau încuia usa, fara a deschide aplicatia Yale Home. Nu numai ca nu mai este necesara cheia, dar si telefonul poate fi folosit prin tehnologia NFC. Aceasta functie înseamna ca ei pot pastra un Yale Dot® pe tabloul de bord al masinii sau în orice loc convenabil pentru a-si debloca usa rapid, mai ales daca se grabesc sau nu vor sa deschida aplicatia.
 
Un dispozitiv durabil, cu autonomie de pana la 6 luni a bateriei la o singura încarcare
 
Linus L2® a adus o serie de îmbunatatiri semnificative pentru a face dispozitivul mai durabil si sustenabil, în acelasi timp. Noua încuietoare inteligenta foloseste mai putin material în componenta sa si este cu 20% mai mica decat generatia anterioara. Încuietoarea inteligenta este alimentata si de un acumulator reîncarcabil care ofera pana la 6 luni de autonomie la o singura încarcare, cu notificari trimise atunci cand nivelul bateriei scade, pentru a se asigura ca locuintele sunt întotdeauna protejate.
 
Încuietoarea inteligenta Yale Linus® L2 ofera consumatorilor libertatea de a-si proiecta experienta perfecta de blocare inteligenta, utilizand integrarile existente cu asistenti vocali de top, cum ar fi Amazon Alexa, Google Home, dar si cu alte produse de top din segmentul smart home.  Produsul va fi compatibil Matter prin Thread printr-o actualizare de firmware pana la finele acestui an. Aceasta va aduce si Apple Home, printre altele, pe Linus® L2.
 
Linus L2® este, de asemenea, interoperabil cu întregul ecosistem de securitate inteligenta Yale, inclusiv cu noua alarma inteligenta, gama de camere inteligente si soneria video smart, folosind aplicatia Yale Home. Interoperabilitatea cu asistenti vocali de top este, de altfel, posibila în cadrul ecosistemului. În plus, dispozitivul permite monitorizarea si controlarea securitatii casei folosind un singur cont, direct de pe telefon, pentru un confort suplimentar.
 
Pentru mai multe informatii despre Linus® L2, puteti accesa: https://www.yalehome.com/ro/ro/products/gama-yale-home/incuietoarea-inteligenta-yale-linus-l2
 
Încuietoarea inteligenta Yale Linus® L2 este disponibila pe piata din Romania cu un pret pornind de la 1.119 RON, în magazinele Casa Tehnica, Make it smart, eMAG, 1smart si, în curand, si la alti parteneri.