Supraveghere video unificata si controlul accesului pentru protejarea incintelor
7/7597
calendar_month 26 Apr 2021, 16:24
Afacerile din toate domeniile si de toate dimensiunile nu ar trebui sa faca compromisuri in niciun aspect de securitate, pentru ca deseori un incident aparent mic poate genera un impact semnificativ. Axis a crezut mereu ca orice afacere poate sa aiba acces nu doar la tehnologia de cel mai inalt nivel calitativ, dar si la cel mai bun software de monitorizare si management al sistemului sau. Ca raspuns la feedbackul primit de la client, cele mai recente inovatii ale platformei AXIS Camera Station aduc laolalta doua arii critice de securitate – supravegherea video si controlul accesului – intr-o interfata unificata.

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a anuntat debutul solutiei AXIS Camera Station Secure Entry, care a fost lansata impreuna cu cea mai recenta versiune a sistemului de video management AXIS Camera Station. Este vorba despre solutia completa si validata, care asigura gestionarea fara probleme a unei singure locatii si permite controlul accesului prin verificare video. Solutia are rolul de a gestiona controlul accesului atat pentru personal, cat si vizitatori, monitorizarea imaginilor video, precum si accesul la jurnalele de control legate de inregistrarile video, pentru investigarea cu usurinta a incidentelor.

Aceasta solutie scalabila este conceputa sa functioneze impreuna cu unitatea AXIS A1601 Network Door Controller si cititoarele de carduri Axis, care pot gestiona pe server un numar de pana la 128 de usi si pana la 10000 de posesori de carduri cu suport pentru acreditari multiple. AXIS Camera Station Secure Entry face parte din suita AXIS Camera Station, fiind necesara cate o licenta pentru fiecare unitate de control al accesului de la nivelul usilor.
Interfata usor de utilizat faciliteaza gestionarea posesorilor de carduri si le permite operatorilor sa controleze cine are acces intr-o anumita zona, precum si momentul in care acest acces este permis. Solutia le ofera operatorilor o vedere generala completa asupra tuturor activitatilor care au loc in incinta. Datorita interfetei unice si intuitive, acelasi operator poate monitoriza imaginile video si controla in acelasi timp si accesul la nivelul usilor. De exemplu, este posibil sa se identifice vizual vizitatorii, sa se verifice momentul in care o anumita persoana a intrat in cladire si, pe baza acestor evenimente, se pot configura alerte video si actiuni complexe.

Avantajele principale includ:
• Solutie completa validata;
• O singura interfata unificata, extrem de accesibila ;
• Manipulare usoara si intuitiva;
• Conceputa cu nivel inalt de securitate cibernetica;
• Suport Axis de cel mai inalt nivel.

Aceasta solutie sigura si fiabila ofera o comunicare criptata. In plus, clientii pot beneficia de un portofoliu larg de camere de retea, interfoane si dispozitive audio, toate fiind puse la dispozitie de un singur furnizor de incredere.