hit.ro  »  IT  »  Sisteme de Securitate  »  Seria de camere de retea tip dome P32 se extinde cu noi modele

Seria de camere de retea tip dome P32 se extinde cu noi modele

calendar_month 12 Feb 2021, 12:33
Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta extinderea seriei de camere de retea tip dome P32 cu noi modele caracterizate de o calitate deosebita a imaginii, rezolutie de pana la 4K si caracteristici de securitate imbunatatite.
Seria AXIS P32 a fost creata pentru a asigura o supraveghere versatila cu eforturi minime, instalarea si configurarea realizandu-se rapid si intuitiv. De asemenea, modelele integreaza tehnologii avansate precum Axis Lightfinder 2.0, Forensic WDR, OptimizedIR sau Zipstream.
Noile modele sunt:


  • Senzor 5MP: P3247-LV (camera de interior) si P3247-LVE (camera de exterior)


  • Senzor 4K: P3248-LV (camera de interior) si P3248-LVE (camera de exterior).


Camerele detin certificare IK10 impotriva vandalismului si a impactului mecanic si dispun de firmware semnat digital, la care se adauga functionalitatea edgeVault – o componenta speciala, care presupune certificarea stricta a echipamentelor Axis pe baza unui set de certificate care includ printre altele o versiune semnata digital a numarului de serie unic la nivel global pentru fiecare dispozitiv Axis. In acest fel, autorizarea produselor AXIS in retea se realizeaza mai simplu si in conditii de siguranta sporita.
Dincolo de cresterea rezolutiei, calitatea imaginilor a fost imbunatatita si prin utilizarea expunerii adaptive la miscare, care garanteaza imagini clare, cu reducerea efectului de incetosare in cazul obiectelor care se apropie sau se afla in imediata proximitate. Iar cu ajutorul lentilelor cu distanta focala ajustabila si functie zoom operata de la distanta – functionalitati prezente si in cazul celorlalte modele din gama – operatorii de securitate pot realiza o instalarea eficienta. Au fost pastrate si capabilitatile de analiza video a obiectelor, care permit detectia si clasificarea persoanelor si a vehiculelor. Iar datorita suportului audio bidirectional si conectivitatii de intrare/iesire digitala, se pot adauga functii de analiza audio si se pot integra echipamente periferice suplimentare. 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?