Securizeaza-ti casa cu cele mai noi tehnologii video
7/7742
calendar_month 23 Sep 2021, 18:16
Acum trei ani, Dahua lansa gama IMOU care functioneaza pe baza sloganului "Dahua, heart of the city - HOC", concentrandu-se pe strategia globala de a oferi produse si servicii de inalta calitate consumatorilor.
HOC reprezinta un ecosistem complet. Mai exact, IMOU a fost creat pentru a servi utilizatorilor IOT din toata lumea. Acesta cuprinde IMOU cloud, dispozitive inteligente si tehnologii smart.

Cum se distinge in piata IMOU de ceilalti competitiori?

IMOU a fost proiectat si gandit pentru utilizatorii casnici si pentru intreprinderile mici/ mijlocii. IMOU ofera solutii inteligente pentru scenarii diferite. Platforma cloud, permite integrarea tertilor si o face potrivita pentru construirea ecosistemelor inteligente IOT, creand astfel valoare mare atat pentru utilizatori, cat si pentru parteneri.

Caracteristici camere IMOU

Nu iti trebuie multa stiinta sa instalezi TU, acasa, o camera de supraveghere IMOU. Chiar deloc, iar pentru cei pasionati de tehnologie si gadgeturi utilizarea si instalarea unor camere video wireless Dahua IMOU, o sa reprezinte joaca de copii.


  • Camerele de supraveghere prezinta tehnologie avansata de procesare a imaginilor, identificand rapid tinte umane in imagini si videoclipuri


  • Poti vizualiza nestingherit imagini live (inclusiv noaptea) direct de pe smartphone cu ajutorul LED-urilor IR


  • Conecteaza telefonul mobil la semnalul WIFI hotspot, chiar daca internetul nu e disponibil si poti monitoriza in timp real stream-ul video, sau inregistrarile din aplicatia IMOU life


  • Aplicatia IMOU life este foarte usor de folosit fiind compatibila cu iOS si AndroidTiOC 2.0 – noua serie de camere 3 in 1

Sistemele de supraveghere traditionale se confrunta adesea cu provocari. Multe chiar, precum: utilizarea excesiva a luminii albe doar pentru a capta imagini color, zgomotul de fond, accesorii de alarma complicate, lipsa integrarii cu sisteme de alarma ale tertilor. intreaga gama de supraveghere video Dahua se gaseste in portofoliul importatorului si distribuitorului Spy Shop.
Ca raspuns la aceste probleme, Dahua Technology a lansat seria de camere Three-in-One actualizate - TiOC 2.0 (Camere 3 in 1, TiOC 2.0). in afara de functia de descurajare activa, seria de camere vine echipata cu iluminatoare duale inteligente, tehnologie VoiceCatcher si alte functii smart. Acestea iti vor usura operatiunea de monitorizare, dar vei putea in acelasi timp, sa iti personalizezi sistemul de alarma in functie de nevoile tale reale. Hai sa trecem in revista cateva dintre functiile noi si sa ne oprim la fiecare dintre ele:


  • Iluminatoare duale inteligente: moduri de iluminare flexibile – seria TiOC 2.0 actualizata dispune de tehnologia Smart Dual Illumination care poate comuta flexibil intre modul IR si modul de lumina alba. Modul de iluminare inteligenta adopta algoritmul de invatare profunda pentru a detecta tinta. Cand modul de iluminare inteligenta (modul implicit) este activat, lumina alba suplimentara se va aprinde (doar atunci) cand tinta este detectata in zona monitorizata
  • Tehnologia VoiceCatcher – aceasta caracteristica mareste semnificativ distanta de captare audio a camerei cu sapte metri, in comparatie cu generatia anterioara de TiOC. Cum? Prin algoritmul de reducere a zgomotului, marca Dahua. in plus, tehnologia VoiceCatcher poate reduce, de asemenea, zgomotul si poate extrage semnale sonore, ceea ce imbunatateste foarte mult camerele TiOC 2.0, in ceea ce priveste calitatea sunetului. Aceste camere cu microfon dublu ofera un sunet clar, o rata ridicata de reducere a zgomotului la vant si un zgomot de fundal scazut, in timp ce un singur microfon tipic produce un sunet usor distorsionat.
  • Ecosistem: Functii convenabile pentru o operare usoara - in afara de aplicatia DMSS, seria de camere TiOC 2.0 functioneaza si cu software-ul WEB / NVR. Permite configurarea porturilor de intrare a alarmelor direct pe interfata paginii web, oferind functia de receptie a alarmelor sau de armare/ dezarmare.
  • Caracteristici AI: detectare imbunatatita a evenimentelor – aceasta serie upgradata, foloseste algoritmul IA in locul senzorilor PIR conventionali, imbunatatind precizia de detectare a evenimentelor.