Securitate digitala in fiecare zi: Kaspersky a prezentat un ecosistem cuprinzator de securitate cibernetica
3/36272
calendar_month 01 Mar 2024, 13:05


Kaspersky a participat la Mobile World Congress 2024 (MWC) din Barcelona, Spania, cu un ecosistem complex si scalabil reunind cele mai testate produse de securitate cibernetica pentru business, inclusiv o serie de premiere, alaturi de solutii Cyber Immune - sisteme IT inovatoare viitoare, cu caracteristici de securitate incorporate. 

Pe masura ce tot mai multi consumatori si companii mari investesc sau adopta dispozitive, retele, platforme, tehnologii si sisteme interconectate, expunerea potentiala la riscuri, amenintari si atacuri cibernetice innascute creste. Mentinerea integritatii acestor retele si infrastructuri, protejand in acelasi timp datele relevante, este esentiala.

Avand in vedere acest lucru, Kaspersky a participat la unul dintre cele mai importante evenimente de conectivitate din lume pentru a ajuta industria sa adopte o politica de securitate cibernetica puternica si sa-si imbunatateasca rezistenta la riscuri si atacuri.

Kaspersky, a prezentat portofoliul de produse pentru business, inclusiv cele mai recent lansate: Kaspersky Container Security, Kaspersky SD-WAN si solutia de securitate Extended Detection and Response (XDR) de la Kaspersky. 

Alaturi de acestea, Kaspersky a prezentat si abordarea Cyber Immunity, regandind securitatea cibernetica conventionala si oferind solutii IT cu protectie incorporata. Acestea vor include produse operate de Kaspersky OS destinate sa protejeze industria IoT, industria auto si spatiile de lucru la distanta.

Oferta companiei pentru operatorii de telefonie mobila, operatorii broadband, fintech, asigurari si alti parteneri axati pe servicii pentru consumatori include o gama de produse dedicate, care ofera protectie completa pentru utilizatorii vietii digitale, acoperind dispozitivele endpoint, precum si casele inteligente si care cuprinde trei planuri de abonament – Kaspersky Standard, Kaspersky Plus and Kaspersky Premium.

Recent, Kaspersky Standard, planul principal al portofoliului pentru utilizatori individuali Kaspersky, a fost distins cu premiul „Produsul anului” de catre AV-Comparatives, un important institut independent de testare.