Private WiFi si Avira lanseaza un pachet avansat de securitate
6/6820
calendar_month 15 Mai 2015, 10:00
Avira a anuntat lansarea unui nou pachet promotional care va oferi utilizatorilor protectie anti-malware, alaturi de un soft modern de criptare a datelor ce va facilita navigarea pe internet din retele publice WiFi in deplina siguranta, dupa cum anunta compania.
Noul pachet va deveni disponibil comercial in aceasta saptamana (in limbile engleza si germana), se arata intr-un comunicat de presa al producatorului.

"Clientii care achizitioneaza noul pachet vor putea beneficia de protectie totala impotriva virusilor informatici, dar si a furtului de date. Antivirus Pro a fost creat de echipa Avira pe baza celor mai avansate tehnologii din domeniu si permite milioanelor de utilizatori din lumea intreaga sa isi protejeze dispozitivele impotriva tuturor atacurilor. PRIVATE WiFi completeaza noul pachet Avira, oferind utilizatorilor posibilitatea de a folosi un VPN (Virtual Private Network) personal pentru a cripta si decripta in mod automat datele transferate prin orice retea WiFi."
Alok Kapur, Presedinte si Chief Operating Officer al PRIVATE WiFi a declarat: "Suntem bucurosi sa ne unim fortele cu Avira in crearea unui pachet de protectie complet. Utilizatorii care achizitioneaza acest pachet vor intra in posesia celor mai bune arme pentru a combate toate tipurile de atacuri digitale si nu vor mai trebui sa se teama ca informatiile lor private pot ajunge in mana altor persoane fara consimtamantul lor".
Noul pachet promotional de la Avira va fi distribuit la nivel global prin reteaua de parteneri Avira.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?