Noul Kaspersky Security Scan este gratuit pentru Windows si poate rula in paralel cu alte solutii similare
1/16855
calendar_month 20 Mai 2015, 09:00
Kaspersky Lab a anuntat, ieri, lansarea celei mai noi versiuni a programului Kaspersky Security Scan, disponibil gratuit pentru Windows.
Scannerul detecteaza software-ul periculos, setarile sistemului de operare care expun dispozitivul la vulnerabilitati si ofera sfaturi pentru eliminarea problemelor identificate.

Aspectul care noua ni se pare cel mai important este ca scanerul functioneaza fara sa interfereze cu celelalte solutii de securitate (indiferent de producator) instalate pe un computer, iar acest lucru inseamna ca puteti verifica potentialul de risc malware cu cel putin doua surse, care nu se bat cap in cap (dupa cum stiti, pana acum nu era recomandata instalarea mai multor solutii de securitate pe acelasi sistem de operare (mai ales daca vorbim despre Windows si despre utilizatorii casnici).
Vedeti si alte solutii de securitate de la Kaspersky Lab pe eMAG.ro
In plus, scannerul poate recomanda userilor sa instaleze aplicatii speciale pentru a curata software-ul periculos sau sa schimbe setarile sistemului de operare.
Fereastra principala a solutiei ofera mai multe informatii despre setarile sistemului de operare. Nu in ultimul rand, noua versiune a software-ului permite programarea scanarilor automate, la intervale regulate.

Noua solutie Kaspersky Security Scan este deja disponibila pentru descarcare