Legrand lanseaza in Romania primul interfon conectat cu asistent vocal Amazon Alexa incorporat
8/8026
calendar_month 10 Mai 2022, 12:37
Legrand Romania prezinta Classe 300EOS with Netatmo, primul interfon conectat cu asistent vocal Amazon Alexa încorporat.
Datorita acestei caracteristici tehnologice unice, care combina toate functiile unui interfon cu posibilitatea de comanda vocala, experienta utilizatorilor se extinde spre noi orizonturi.
Astfel, noul interfon conectat Bticino permite gestionarea tuturor functiilor traditionale ale videointerfoniei prin intermediul comenzilor vocale, încorporand totodata toate celelalte functii Amazon Alexa ce permit controlul iluminatului, al prizelor si al storurilor.
“Videointerfonul Classe 300EOS devine centrul de control al locuintei inteligente. Interfata sa permite o interactiune intuitiva, conceputa pentru a fi utilizata de oricine, iar comenzile smart faciliteaza accesul rapid la toate functiile videointerfoniei, dar si de securitate, de acasa sau de la distanta. Sa poti raspunde la apeluri, sa poti activa sistemul de blocare pentru a deschide si pentru a închide poarta sau sa poti vizualiza imaginile de pe camerele inteligente Netatmo de interior sau de exterior, înseamna confort si liniste în locuinta ta, oriunde te-ai afla”, declara Calin Pascalau, Director General Legrand Romania.
Legrand a lansat în ultimii ani o multitudine de solutii pentru case inteligente pe piata locala si va continua sa aduca inovatiile internationale ale companiei si în Romania, la scurt timp de la premierele globale.
Cu o forma usor arcuita care îi confera un stil elegant si totodata contemporan, Classe 300EOS with Netatmo se distinge printr-un design inovator, datorita caruia a primit prestigiosul premiu IF Design Award 2021. Tehnologia, cercetarea si designul au reprezentat caracteristici importante care au condus Classe 300EOS la nominalizare alaturi de laureatii editiei 2021 a IF Design Award, un premiu de renume mondial care a avut anul trecut peste 10 000 de candidaturi.