Kaspersky Consumer Solution desemnata "Produsul anului" de AV-Comparatives
3/35975
calendar_month 23 Ian 2024, 16:30


Cea mai noua solutie Kaspersky a fost desemnata „Produsul anului” de AV-Comparatives, un important institut independent de testare, doborand un record pentru cea mai titrata companie de securitate cibernetica din industrie.

Kaspersky Standard, planul principal al noului portofoliu Kaspersky Consumer, a primit premiul „Produsul anului” de catre AV-Comparatives pentru ca a furnizat constant rezultate remarcabile pe tot parcursul anului 2023.

Acest premiu este foarte special, deoarece marcheaza prima recunoastere pentru Kaspersky Consumer Portfolio. Portofoliul Kaspersky a fost introdus in 2022 si include trei niveluri: Kaspersky Premium, Kaspersky Plus si Kaspersky Standard.

Kaspersky a castigat pana acum de sapte ori premiul „Produsul anului”, devenind singurul furnizor de securitate cibernetica cu un astfel de record.

In 2023, AV-Comparatives a testat 16 solutii de securitate de la furnizori mondiali pentru a determina capacitatea lor de a-si proteja clientii impotriva amenintarilor Real-World Internet, de a identifica mii de programe rau intentionate recente, de a le apara de atacuri tintite avansate (Advanced Threat Protection Test) si de a oferi protectie fara incetinirea dispozitivului, dar si rezistenta la atacurile fals positive.

Conform rezultatelor finale, Kaspersky Standard a primit cel mai mare scor general in toate cele sapte teste in cadrul Public Consumer Main-Test Series1.

In plus, Kaspersky a primit cinci premii in diferite categorii pentru performanta produselor sale in cadrul testelor si a devenit singurul furnizor de securitate cibernetica cu acest numar de premii in 2023.

Premiile castigate sunt: Real World Protection 2023 Silver; Malware Protection 2023 Silver; ATP Consumer 2023 Silver (Advanced Threat Protection 2023 Silver); Best Overall Speed 2023 Bronze; si Least False Positives 2023 Bronze.

In ceea ce priveste caracteristicile Kaspersky Standard, AV-Comparatives a evidentiat procesul de instalare simplu, cu optiuni implicite sigure, precum si interfata moderna a programului, care face ca toate functiile esentiale sa fie usor accesibile de pe pagina de pornire. In plus, expertii au descris comportamentul Kaspersky Standard in scenariile de detectare a malware-ului ca fiind excelent: o incercare de a deschide un folder cu malware a dus la detectarea si eliminarea automata a tuturor amenintarilor, fara a lasa nicio sansa ca malware-ul sa fie replicat, raspandit in sistem sau rulat.

Kaspersky Standard este nivelul principal al Kaspersky Consumer Portfolio actualizat, lansat in 2022, pentru a raspunde tuturor nevoilor cheie de securitate ale consumatorilor.

Ofera securitate completa cu trei niveluri de protectie, pentru a detecta si bloca amenintarile in timp real, 24/7. Acesta este, de asemenea, fundamentul celorlalte doua niveluri avansate - Kaspersky Plus si Kaspersky Premium, care ofera confidentialitate completa si protectie a datelor, precum si niveluri ridicate de performanta a dispozitivului.

Kaspersky participa la testele AV-Comparatives de mai bine de 20 de ani si este lider printre alti furnizori in ceea ce priveste numarul total de premii (57) la categoriile Gold, Silver, and Bronze.

Versiunea completa a raportului anual AV-Comparatives este disponibila aici:
https://www.av-comparatives.org/tests/summary-report-2023/

Lista completa a premiilor pentru solutiile Kaspersky este disponibila aici: https://www.kaspersky.com/about/awards?filter%5Btester%5D=avc1Public Consumer Main-Test Series include urmatoarele teste:

Test de protectie in lumea reala

Test de protectie impotriva programelor malware

Test de performanta

Test avansat de protectie impotriva amenintarilorSondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?