hit.ro  »  IT  »  Sisteme de Securitate  »  Hackerii au furat chiar de la Guvernul SUA datele personale a 21 de milioane de americani

Hackerii au furat chiar de la Guvernul SUA datele personale a 21 de milioane de americani

calendar_month 10 Iul 2015, 09:55
Printre persoanele afectate, 19,7 milioane sunt angajati supusi unei verificari a antecedentelor lor, in special judiciare (cazierului), din partea Guvernului, potrivit AFP.
Orice persoana care a fost supusa unei verificari a antecedentelor sale, incepand din anul 2000, a fost "foarte probabil" afectata de aceasta piraterie, subliniaza Biroul de Management al Personalului intr-un comunicat.

Agentia guvernamentala adauga insa ca ea nu dispune "in acest stadiu de nicio informatie" care sa-i permita sa afirme ca aceste date au fost raspandite sau utilizate in scopuri frauduloase.
Guvernul american precizeaza ca este vorba de un incident "distinct, dar legat" de cel anuntat la inceputul lunii iunie, care a afectat datele a patru milioane de angajati federali.
Cititi in continuare despre "Hackerii au furat chiar de la Guvernul SUA datele personale a 21 de milioane de americani", pe Ziare.com 

Sondaj

Folositi internetul pentru: