hit.ro  »  IT  »  Sisteme de Securitate  »  Evernote elimina suportul pentru Blackberry OS 7 si Playbook

Evernote elimina suportul pentru Blackberry OS 7 si Playbook

calendar_month 21 Ian 2015, 13:35
Serviciul bazat pe cloud, Evernote, a anuntat ca va opri suportul pentru terminalele Blackberry care ruleaza sistemului de operare OS 7 si pentru Blackberry Playbook, incepand cu luna februarie a acestui an.
Incetarea suportului Evernote pentru terminalele Blackberry mai vechi si pentru tableta Playbook va avea loc efectiv in data de 7 februarie, anunta compania.
Asta nu inseamna ca utilizatorii care au inca smartphone-uri Blackberry cu Blackberry OS 7 sau tableta Playbook nu vor mai putea folosi aplicatia, ci doar ca Evernote nu va mai publica update-uri ale software-ului.

Pe de alta parte, pentru posesorii de terminale mai vechi de la Blackberry poate fi un semn clar ca este timpul pentru un upgrade la un telefon din noua generatie a producatorului canadian.
Cum am testat recent un Blackberry Passport, noul varf de gama al canadienilor, si am fost impresionati inclusiv de sistemul de operare BB 10.3 chiar putem face o astfel de recomandare, cu precizarea ca exista pe piata inclusiv modele de Blackberry la preturi rezonabile (exemple ar fi Blackberry Z3 sau Q5).
 

Sondaj

Ce placa video aveti?