ELKO Romania anunta disponibilitatea noii camere AXIS Q6315-LE
7/7703
calendar_month 31 Aug 2021, 13:02


  • Camera PTZ de mare viteza cu zoom optic 31x;


  • Sensibilitate sporita la lumina;


  • Caracteristici de securitate imbunatatite s.a.


ELKO Romania, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum, anunta lansarea noii camere AXIS Q6315-LE, o camera PTZ de mare viteza prevazuta cu sistem de iluminare in infrarosu (IR) si functie de vedere pe timp de zi sau noapte, pentru supravegherea in conditii de intuneric deplin. Camera dispune de un cip de noua generatie care ofera o procesare mai buna a imaginilor, o capacitate extinsa de analiza si o compresie video mult mai eficienta.

Aceasta camera de performanta inalta este prevazuta cu focalizare cu laser pentru o mai mare acuratete in focalizare, chiar si in conditii de intuneric, si cu functia Speed Dry care ajuta la obtinerea de imagini clare pe timp ploios. De asemenea, produsul este echipat cu sistem de auto-urmarire Autotracking 2 cu functie de selectare prin clic si urmarire, precum si cu un sistem de orientare cu suprapuneri dinamice care permite urmarirea activa a obiectelor si orientarea rapida.
Modulul de platforma de incredere (TPM) cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2 permite stocarea in siguranta a tuturor certificatelor si cheilor criptografice, astfel incat sa fie protejate, chiar si in eventualitatea unei brese de securitate.
Caracteristicile principale includ:


  • Senzor de 1/2" cu zoom optic de 31x;


  • Sistem de iluminare IR si functie de vedere pe timp de zi/noapte;


  • Sistem Autotracking 2, sistem de orientare si aplicatie AXIS Object Analytics;


  • Focalizare cu laser pentru acuratete in focalizare, cu zoom rapid;


  • Modul TPM cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2.Aceasta camera poate fi montata in produsul AXIS Q6100-E si permite rotirea continua la 360°, pentru a urmari situatia de jur imprejur. In plus, deoarece aceasta camera utilizeaza aceeasi consola, aceeasi sursa de alimentare si acelasi cablu de retea ca si modelul AXIS Q6100-E, costurile de instalare sunt mai reduse.
Modelul AXIS Q6315-LE poate fi comandat prin intermediului canalului de parteneri autorizati ai ELKO din Romania, iar mai multe detalii despre solutiile ELKO puteti solicita prin email catre: solutii@elko.ro

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?