hit.ro  »  IT  »  Sisteme de Securitate  »  Dell Technologies ofera solutii de securitate cibernetica Zero Trust pentru protectia mediilor multicloud si Edge

Dell Technologies ofera solutii de securitate cibernetica Zero Trust pentru protectia mediilor multicloud si Edge

calendar_month 05 Oct 2022, 15:52


Zero Trust Center of Excellence si noile oferte si servicii de securitate cibernetica contribuie la asigurarea unei mai mari reziliente în privinta securitatii moderne

Din sumar


  • Zero Trust Center of Excellence ofera un plan de securitate cibernetica pentru testarea mediilor de lucru ale clientilor pe o arhitectura aprobata de Departamentul Apararii al SUA înainte de o implementare pe scara larga


  • Noile servicii de securitate cibernetica, solutiile Dell de protectie a endpoint-urilor si de protectie cibernetica îi ajuta pe clienti sa îsi dezvolte rezilienta cibernetica


  • Dell îsi propune sa simplifice adoptarea securitatii cibernetice Zero Trust prin eficientizarea integrarii în toate mediile IT


Pe larg
Dell Technologies (NYSE:DELL) va deschide un centru de excelenta Zero Trust în colaborare cu CyberPoint International si Maryland Innovation Security Institute (MISI) în primavara anului viitor la DreamPort, cea mai importanta facilitate de inovare în domeniul securitatii cibernetice a US Cyber Command. Dell prezinta, de asemenea, noi servicii de securitate cibernetica care permit organizatiilor sa îsi evalueze maturitatea Zero Trust si rezilienta cibernetica si ofera solutii de securitate pentru a sprijini munca hibrida si de protectie împotriva ransomware pentru datele stocate în obiecte.
Zero Trust este un model de securitate cibernetica care schimba modul în care organizatiile abordeaza securitatea, trecând de la încrederea exclusiva în apararea perimetrala la o strategie proactiva care permite doar activitatea cunoscuta drept corecta în ecosisteme si în canalele de date. Acest model permite organizatiilor sa îsi alinieze mai bine strategia de securitate cibernetica în centrul de date, în cloud-uri si în locatiile edge. Dell îsi propune sa serveasca drept catalizator pentru obtinerea de rezultate Zero Trust, facilitând proiectarea si integrarea acestei arhitecturi.
„Într-o lume multicloud, strategia de securitate cibernetica a unei organizatii trebuie sa transceada infrastructura si sa se extinda la aplicatiile si datele sale", a declarat John Roese, global chief technology officer, Dell Technologies. „Credem ca o strategie Zero Trust este cea mai buna cale de urmat. Dell dispune de o baza IT si de securitate dovedita, de experienta în integrare tehnologica si de un ecosistem extins de parteneri la nivel global pentru a contribui la simplificarea transformarilor clientilor în materie de securitate cibernetica."
Centru de Excelenta pentru a accelera adoptarea Zero Trust
Împreuna cu MISI, CyberPoint International si o echipa de companii mici, detinute de femei si veterani din industrie, Dell va dota Centrul de Excelenta Zero Trust de la DreamPort pentru a oferi organizatiilor un centru de date securizat cu scopul a valida cazurile de utilizare Zero Trust. Centrul de excelenta va utiliza arhitectura de referinta Zero Trust a Departamentului Apararii ca baza pentru ca organizatiile sa testeze configuratiile înainte de a le implementa în propriile medii. În cadrul unui ecosistem extins, Dell va furniza un plan repetabil al arhitecturii, oferind o cale mai rapida de adoptare si usurând sarcina de integrare si orchestrare pentru clienti.
„Colaborarea noastra critica cu Dell Technologies în cadrul Centrului de Excelenta DreamPort va conduce la inovarea si integrarea rapida a solutiilor Zero Trust pentru a sprijini guvernul si întreprinderile comerciale din SUA sa se apere împotriva amenintarilor cibernetice tot mai complexe si continue", a declarat Horace Jones, presedinte al CyberPoint International.
Servicii de securitate cibernetica pentru alinierea la Zero Trust si a reduce riscurile
Pentru a ajuta organizatiile sa se alinieze la principiile Zero Trust si sa atinga rezilienta cibernetica, DellCybersecurity Advisory Services ofera organizatiilor o foaie de parcurs catre Zero Trust care se bazeaza pe activele lor existente în materie de securitate cibernetica. Aceste servicii identifica si abordeaza lacunele de securitate, determina tehnologiile avansate pe care clientii ar trebui sa le implementeze si îi ajuta sa învete cum sa activeze vigilenta continua si guvernanta pentru rezilienta cibernetica pe termen lung. Lucrând cu Dell, organizatiile au la dispozitie instrumentele si informatiile de care au nevoie pentru a-si securiza mai bine datele si mediile IT.
Pentru a minimiza suprafetele de atac si pentru a proteja mai bine organizatiile, Dell ofera un nou serviciu de Vulnerability Management, cu experti Dell care scaneaza în mod regulat mediile clientilor pentru a detecta vulnerabilitatile, ofera o imagine completa a expunerilor si ajuta la prioritizarea eforturilor de remediere.
Ofertele comerciale de securitate cibernetica pentru PC-uri sustin munca hibrida
Având în vedere ca bresele se produc deasupra si dedesubtul sistemului de operare, dispozitivele sigure sunt esentiale pentru o organizatie pregatita pentru Zero Trust. Dell continua sa îsi îmbunatateasca portofoliul cu noi oferte care îi ajuta pe clienti sa previna, sa detecteze si sa raspunda la amenintari, indiferent de locul în care acestea apar, si permit un control mai mare al mediului IT:


  • Protectii hardware pentru cele mai sigure PC-uri comerciale din industriei: Pentru a face fata amenintarilor din ce în ce mai mari din lantul de aprovizionare, clientii pot opta acum pentru ca Dell sa dezactiveze porturile PC-urilor înainte de expediere pentru a preveni modificarea setarilor BIOS. De asemenea, Dell extinde disponibilitatea sigiliilor de siguranta împotriva falsificarii în Asia-Pacific, Europa, Orientul Mijlociu si Africa pentru a oferi mai multe masuri de securitate fizica în timpul transportului.


  • Protectii de firmware pentru a detecta amenintarile în crestere: Organizatiile pot detecta o potentiala manipulare a BIOS-ului unui PC cu ajutorul noii integrari a telemetriei între Microsoft Intune, ca parte a Microsoft Endpoint Manager, si consolele Splunk. În cadrul centrului de administrare Microsoft Endpoint Manager, administratorii IT pot securiza, controla si configura PC-urile Dell, inclusiv configurarea BIOS-ului si gestionarea parolelor. Aceste capacitati, cu care Dell este primul pe piata, vor fi disponibile într-o versiune viitoare a Intune, contribuind la asigurarea productivitatii utilizatorilor si, în acelasi timp, la reducerea complexitatii IT.


  • Protectii software avansate: Noile capabilitati de la Dell accelereaza detectarea si remedierea amenintarilor. În plus, o noua oferta de prevenire a pierderilor de date ajuta la protejarea datelor sensibile împotriva descarcarilor neautorizate pe dispozitive de stocare USB externe, oferind o mai mare vizibilitate si control al politicilor privind acest comportament.


Protectie si recuperare cibernetica îmbunatatita pentru stocarea obiectelor
Pentru a face fata cresterii numarului de date stocate sub forma de obiecte, cum ar fi videoclipuri si fotografii, este esential sa se profite de cele mai recente solutii de protectie cibernetica care izoleaza datele, detecteaza în mod inteligent amenintarile si permit recuperarea rapida a datelor.
Platforma Dell ECS Enterprise Object Storage extinde capacitatile de protectie cibernetica pentru a ajuta la securizarea datelor de tip obiect într-un seif cibernetic izolat care rezida la nivel local sau într-un mediu la distanta. Prin intermediul protocolului AWS S3, aplicatiile critice si serverele de backup pot continua sa acceseze copia izolata, sustinând în acelasi timp conformitatea legala în cazul unui atac cibernetic care compromite copia primara si cea secundara a datelor. Împreuna cu detectarea amenintarilor cu ajutorul inteligentei artificiale si cu imuabilitatea, noua solutie ofera organizatiilor o cale rapida de recuperare a datelor în urma atacurilor de tip ransomware si a altor atacuri malitioase.

i Pe baza analizelor Dell, septembrie 2022.


 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?