Dell Technologies extinde experientele multi-cloud in domeniile cyber recovery, data analytics si ecosistemul partenerilor
calendar_month 03 Mai 2022, 12:05
Din sumar


 • Dell îsi consolideaza portofoliul APEX cu servicii cyber recovery si extinde capacitatile de cyber recovery multi-cloud în cloud-uri publice


 • Dell face o demonstratie de stocare de date de tip bloc, fisiere si obiecte în cloud-uri publice cu Project Alpine


 • Dell colaboreaza cu Snowflake, extinzându-si ecosistemul SaaS, pentru a ajuta clientii sa conecteze datele stocate prin solutii enterprise Dell on-premise cu datele stocate în Snowflake Data CloudPe larg
Dell Technologies (NYSE:DELL) ofera noi experiente cloud, un ecosistem extins si oferte care sa ajute clientii sa gestioneze si sa protejeze aplicatiile din centrele de date si din mediile multi-cloud. Aceste noi oferte sunt concepute pentru a sprijini organizatiile sa stocheze, sa protejeze si sa controleze cu usurinta datele si aplicatiile lor pe un numar tot mai mare de platforme si locatii.

„Clientii nostri doresc reducerea complexitatii si cauta solutii care utilizeaza o abordare comuna pentru gestionarea datelor, indiferent unde se afla acestea - de la cloud-urile publice, la centrul de date sau edge", a declarat Chuck Whitten, co-director operational, Dell Technologies. „Construim un portofoliu de software si servicii care simplifica mediile si ofertele on-premise si multi-cloud."

„Facem miscari îndraznete pentru a oferi solutii conectate si din ce în ce mai digitale pentru a crea o experienta superioara de îngrijire a sanatatii pentru consumatori”, a declarat Karen S. Lynch, Presedinte si CEO, CVS Health. „Colaborarea noastra strategica cu Dell ajuta la accelerarea valorii investitiilor noastre în tehnologie pentru colegii si consumatorii nostri.”

Experienta Dell în cyber recovery on-premises si în cloud-uri publice

Conform unui raport recent al Gartner, cheltuielile globale pentru securitatea informatiilor si gestionarea riscurilor vor ajunge la 172 de miliarde de dolari în 2022, cu aproape 20 de miliarde de dolari mai mult decât în 2021.1 Pe masura ce protectia cibernetica continua sa devina o prioritate si mai importanta, Dell ofera noi optiuni în ofertele de cyber recovery on-premises si în cloud public pentru mediile multi-cloud.

Dell îsi consolideaza portofoliul APEX prin introducerea APEX Cyber Recovery Services. Prima dintr-o serie de noi solutii APEX full stack care ofera o experienta în cloud, APEX Cyber Recovery Services simplifica recuperarea în urma atacurilor cibernetice. Dell gestioneaza operatiunile zilnice de recuperare cibernetica si ofera asistenta pentru recuperarea datelor. Dell ofera o experienta as-a-Service cu configuratii standardizate, optiuni simplificate de recuperare asistata de Dell si expertiza de la aproape 2.000 de solutii vault implementate la nivel global.

Dell extinde aria de acoperire a ecosistemului sau multi-cloud si accelereaza accesul la ofertele sale de protectie a datelor pentru cloud-uri publice prin lansarea PowerProtect Cyber Recovery pentru Microsoft Azure. Noile servicii completeaza un portofoliu larg de oferte Dell disponibile prin Microsoft Azure Marketplace si permite organizatiilor sa:


 • Implementeze un cyber vault în cloud public pentru a proteja si izola în siguranta datele de atacuri ransomware, îmbunatatind rezilienta cibernetica si reducând impactul atacurilor cibernetice.


 • Beneficieze de optiuni flexibile de recuperare în cazul unui atac cibernetic, inclusiv recuperarea în cadrul centrului de date, într-o noua retea privata Azure sau într-un mediu Azure neafectat.

De asemenea, Dell îsi consolideaza colaborarea cu AWS prin anuntarea CyberSense pentru Dell PowerProtect Cyber Recoverypentru AWS. Cu aceasta oferta, organizatiile pot sa:


 • Utilizeze analize adaptive, scaneze metadatele si fisierele complete si sa implementeze instrumente de învatare automata si criminalistica pentru a detecta, diagnostica si accelera recuperarea datelor.


 • Monitorizeze fisierele si bazele de date pentru a determina daca a avut loc un atac cibernetic si sa identifice ultima copie necorupta cunoscuta a datelor pentru a accelera o recuperare sigura si confidentiala.Dell face o demonstratie a serviciilor de stocare a datelor în cloud-uri publice
Pe baza lansarii din ianuarie a proiectului Alpine, Dell demonstreaza cum poate fi utilizat software-ul sau de stocare în cloud-uri publice precum AWS si Azure. Project Alpine asigura mobilitatea datelor si operatiuni coerente în mediile on-premise si în mediile de cloud public. Organizatiile pot implementa rapid sau pot utiliza cu usurinta software-ul si serviciile de stocare Dell care ofera performanta în cloud-ul public, eficienta si protectie bazate pe solutii de stocare de top din industrie pentru întreprinderi.2

Cu software-ul de stocare Dell în cloud-ul public, clientii pot muta fara probleme datele în cloud si pot profita de serviciile de analiza bazate pe cloud. Dezvoltatorii pot scrie aplicatiile o singura data si le pot implementa oriunde este nevoie de ele pentru a crea o experienta consistenta, nativa în cloud, în mai multe cloud-uri publice.

Dell si Snowflake colaboreaza pentru dezvoltarea experientei multi-cloud

Dell si Snowflake vor lucra împreuna pentru a conecta datele din sistemul de stocare Dell cu Snowflake Data Cloud. Aceasta colaborare va oferi clientilor o mai mare flexibilitate în operarea în medii multi-cloud, va satisface cerintele de suveranitate a datelor si va transforma cu usurinta datele în informatii, indiferent de locul în care acestea se afla.

Clientii Dell si Snowflake vor putea utiliza datele stocate on-premise în medii Dell cu Snowflake Data Cloud pastrându-le stocate local sau copiindu-le fara probleme în cloud-uri publice. Cele doua companii vor continua integrarea produselor si eforturile comune de comercializare în a doua jumatate a anului 2022.

Disponibilitate:


 • Dell APEX Cyber Recovery Services sunt disponibile de azi în Statele Unite. Extinderea pe alte piete urmeaza spre finalul anului.


 • Dell PowerProtect Cyber Recovery pentru Microsoft Azure va fi disponibil global în a doua jumatate a 2022.


 • CyberSense pentru Dell PowerProtect Cyber Recovery pentru AWS va fi disponibil global în a doua jumatate a 2022.Resurse suplimentare


 • Mind the Gap: Protect Your Business Against Ransomware


 • Coming to Clouds Near you: Project Alpine Sneak Preview


 • More clouds, no problem: Simplifying your multi-cloud world


 • Conecteaza-te cu Dell via LinkedIn and Twitter