De ce sa cumparam pavilionul de gradina de la magazin specializat?
8/8119
calendar_month 25 Iul 2022, 10:00
Pavilioanele de gradina au devenit populare odata cu aparitia structurii cu pliere rapida tip acordeon. Le vedem pe piete, targuri, expozitii, dar si la evenimantele private sau corporative. Decizia de cumparare este influentata de regula de pret si accesibilitate: cat de usor putem intra în posesia pavilionului. Însa foarte rar este luat în considerare costul de înlocuire sau reparare.

Pe langa costul redus de reparare-înlocuire, achizitionarea cortului de gradina de la magazin de specialitate prezinta o serie de avantaje.
În continuare vom prezenta cinci dintre avantajele achizitionarii pavilionului de la magazinul de specialitate on-line www.expodom.ro.

1. Servicii profesionale de consultanta


  Înainte de luarea deciziei de achizitionare, este bine sa va informati referitor la diferentele dintre diferitele tipuri de structura tip acordeon (din otel, din aluminiu, din aluminiu hexagonal, sau din aluminiu hexagonal profesional). Raportul pret-calitate nu puteti sa aflati fara sa stiti avantajele si dezavantajele comparative ale diferitelor tipuri de structura. Serviciile de consultanta sunt gratuite, le puteti solicita atat prin telefon, cat si prin e-mail.

  2. Varietate larga de produse


   Numai într-un magazin de specialitate veti gasi întotdeauna o varietate larga de produse: dimensiunea puteti alege în functie de spatiul avut la dispozitie, sau de numarul invitatilor la petrecere. Puteti alege dintre dimensiunile 2x2m, 2x3m, 3xm, 3x4,5m, 3x6m. Daca aveti nevoie de un spatiu mai mare protejat de intemperii, puteti conecta doua sau mai multe pavilioane de gradina cu ajutorul jgheabului de conectare.
   Aveti la dispozitie totodata sase diferite culori, pe care le puteti combina în stilul dvs. unic: de exemplu un acoperis galben si pereti detasabili rosii vor înveseli cu siguranta atmosfera la petrecerea copilului dvs.

   3. Accesibilitatea pieselor de schimb


    Costul de reparare si de înlocuire nu este deloc un criteriu de neglijat la achizitionarea oricarui produs.
    Ce se întampla, daca se rupe acoperisul, sau piciorul cortului. Numai într-un magazin de specialitate gasiti întotdeauna piesele de schimb adecvate. Daca ati cumparat cortul de la magazinul expodom, puteti fi siguri, ca întotdeauna va puteti întparce cu încredere pentru piese de schimb. Bare de legatura, picioare de rezerva, bare de extensie, prelate de acoperis sau laterale – toate le puteti achizitiona separat, iar daca cortul se deterioreza, nu trebuie sa cumparati unul nou: trebui doar sa înlocuiti elementul deteriorat cu unul nou.

    4. Puteti completa oricand cortul achizitionat cu accesorii


     Ati cumparat cortul fara prelate laterale, dar acum ati dori s-o închideti? Nimic mai simplu. Puteti achizitiona ulterior prelatele laterale potrivite cortului dumneavoastra. Daca doriti s-o ancorati pe beton, dar nu stiti cum sa faceti acest lucuru, trebuie doar sa dati un telefon, sau sa comandati on-line greutatile cu apa. Aveti nevoie de spatiu mai mare? Comandati al doilea cort pliabil împreuna cu un jgheab de conectare, astfel veti beneficia de un spatiu mai mare, iar printre corturi nu va curge apa.     5. Produsele sunt livrate la usa dvs.


      Chiar si cele mai mici corturi au o greutate semnificativa. Daca comandati de la magazinul on-line, nu trebuie sa va faceti griji, cum ajungeti acasa cu produsele cumparate: cortul va fi acasa la dvs. în doar 2-3 zile lucratoare de la comanda.