AXIS Q3819-PVE - O camera video multi-senzor cu vizualizare panoramica si acoperire larga
7/7603
calendar_month 28 Apr 2021, 11:43
Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a anuntat lansarea produsului AXIS Q3819-PVE, o camera multi-senzor de 14 MP care ofera o acoperire panoramica de 180° completa. Imaginile de inalta calitate impreuna cu detalii incredibile sunt sustinute de o rata a cadrelor de pana la 30 FPS. Datorita combinarii impecabile a celor 4 fluxuri video, camera ofera o imagine completa pentru o vedere utila de ansamblu.

Aceasta camera video multi-senzor poate fi asociata in mod inteligent cu difuzoarele de retea oferite de Axis, utilizand tehnologia edge-to-edge. De exemplu, puteti adauga echipamente audio care sa va permita sa transmiteti avertizari sonore, descurajand in acest mod eventualele tentative de intruziune. In plus, platforma edge de analiza AXIS Object Analytics face posibila detectarea si clasificarea persoanelor si vehiculelor, micsorand in acest fel rata alarmelor false si oferind o mult mai buna experienta de utilizare operatorilor.

Camera este echipata cu functia Axis Edge Vault, care protejeaza identitarea dispozitivelor Axis si simplifica autorizarea acestora in infrastructura IP. De asemenea, produsul include un modul Trusted Platform Module (TPM) cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2 care permite stocarea in siguranta a tuturor certificatelor si cheilor criptografice in eventualitatea unei brese de securitate.

Caracteristicile principale includ:

Senzori multipli de 14 MP cu combinare perfecta a vizualizarilor;

Acoperire orizontala de 180° si verticala de 38°;

AXIS Object Analytics;

Functie AXIS Edge Vault si modul TPM;

Motoare robotizate integrate pentru ajustarea campului vizual pe orizontala, verticala si rotire.

Acest produs ofera o varietate larga de optiuni de montaj – pe suprafete, incastrat pe tavan fals si la nivel suspendat, si, de asemenea, poate fi montat chiar spate in spate pentru o flexibilitate ridicata. In plus, in ajutorul procesului de instalare camera include motoare care permit ajustarea de la distanta atat pe verticala si orizontala, cat si rotire. Modelul va putea fi comandat din luna mai prin intermediului canalului de parteneri autorizati.