Axis Communications anunta lansarea primei sirene stroboscopice de retea din lume
8/8006
calendar_month 27 Apr 2022, 10:04
Axis Communications anunta lansarea primei sirene stroboscopice de retea din lume, AXIS D4100-E, care utilizeaza puterea luminii si sunetului pentru a descuraja intrusii, a garanta siguranta in incinta locatiei si a imbunatati eficienta operationala.
Dispozitivul este integrat folosind protocolul VAPIX, MQTT sau SIP si dispune de mai multe tipare luminoase si acustice pentru a asigura nivelul de protectie adecvat fiecarui mediu de utilizare specific.
Acest produs integrat complet in retea este bazat pe platforma deschisa Axis si poate fi conectat la orice dispozitiv sau sistem VMS create de Axis sau sistem VMS tert, emitand avertizari si notificari insotite de lumini stroboscopice si/sau alarme acustice. De exemplu, poate fi utilizat impreuna cu o varietate de camere termice si/sau radar pentru a proteja perimetrul incintei. De asemenea, poate fi utilizat si in combinatie cu o camera de recunoastere a numerelor de inmatriculare (LPR) pentru a imbunatati gestionarea accesului in parcari.
Pot fi create diferite configuratii folosind lumini albe sau colorate de tip RGBA si sunete configurate in prealabil. Acest produs extrem de adaptabil poate fi conectat si la o solutie audio Axis care poate transmite anunturi preinregistrate sau in direct, pentru a spori nivelul de protectie. In plus, datorita interfetei simple bazate pe Internet, este usor sa se configureze mai intai un dispozitiv iar apoi configuratia respectiva sa fie copiata si implementata la alte dispozitive din sistem.
Caracteristicile principale include:


  • Lumini si sunete combinate intr-un singur dispozitiv bazat pe IP;


  • Profiluri cu diferite niveluri de prioritate;


  • Integrare cu VAPIX, MQTT si SIP;


  • Carcasa de clasificare IP66, IK10, NEMA-4X;


  • Garantie de 5 ani.


Acest dispozitiv de retea poate fi instalat, configurat si intretinut cu usurinta, fiind compatibil PoE. In plus, dispune de o garantie commerciala de 5 ani.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?