Axis Communications anunta lansarea cititorului AXIS A4020-E care permite accesul usor, in siguranta si fara contact in incinte.
7/7649
calendar_month 30 Iul 2021, 11:10
AXIS A4020-E – pentru un control al accesului performant

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta lansarea cititorului AXIS A4020-E care permite accesul usor, in siguranta si fara contact in incinte.

Cititorul este adaptat perfect centralelor de control conectate la retea, completand in mod convenabil si fiabil orice sistem Axis de acces.

AXIS A4020-E are un design care permite montarea sa perfecta in spatii inguste si pe cadrul usilor. Dispune de certificare IP65, NEMA 4X si IK07, fiind ideal pentru utilizarea in mediile dificile, atat in spatiile interioare cat si in exterior.

In plus, permite detectarea accesarilor ilegale si are incorporate functii de securitate cibernetica, pentru a preveni accesul neautorizat si a proteja sistemul.

Caracteristicile principale:

Design care se potriveste perfect cu unitatile de acces si acreditarile Axis;

Suport pentru majoritatea cardurilor RFID de 13,56 MHz;

Clasificare IP65 si IK07, pentru utilizarea in mediile dure;

Element securizat cu certificare EAL6+, pentru un plus de protectie;

Instalare facila.

Acest cititor inteligent este conceput sa raspunda cerintelor specifice ale sistemului si accepta majoritatea tipurilor de carduri RFID inteligente cu tehnologie de acreditare de 13,56 MHz. In plus, suporta protocoalele Open Supervised Device Protocol (OSDP) si Secure Channel Protocol (SCP), garantand siguranta comunicatiilor si conexiunilor.