hit.ro  »  IT  »  Sisteme de Securitate  »  Avira lanseaza noua gama de produse de securitate pentru 2015

Avira lanseaza noua gama de produse de securitate pentru 2015

calendar_month 30 Oct 2014, 12:00
Compania de securitate Avira a anuntat recent lansarea liniei de produse pentru 2015.
Noua linie de produse este echipata cu un motor anti-virus superior versiunilor anterioare si care ofera functii de securitate sporita si pentru telefoanele mobile cu sisteme de operare Android si iOS.

Astfel, spune producatorul intr-un comunicat de presa, noile produse de asigura protectie utilizatorilor pe computere, pe orice dispozitiv mobil, pe Internet.
"Noile produse din linia Avira 2015 sunt gestionate prin intermediul Avira Online Essentials, platforma prin care se gestioneaza centralizat, dintr-o singura interfata, toate aplicatiile de securitate Avira de pe toate computerele, tabletele si telefoanele mobile pentru care un utilizator are licente. Motorul anti-virus Avira, cel mai rapid de pana acum, xVDF (extended Virus Definition File) are capacitatea de a analiza un numar mai mare de fisiere cu definitii de virus si optimizeaza viteza de download a acestora. Astfel, sistemul de operare porneste mai rapid, fisierele cu definitii de virus sunt mai mici ca dimensiune la fiecare update, se reduce volumul total al fisierelor VDF stocate si computerul consuma mai purine resurse in procesele de securizare." 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?