7 motive pentru a instala un kit supraveghere video Hikvision
1/16968
calendar_month 03 Dec 2018, 17:19
Exista numeroase considerente care conduc la decizia de a achizitiona si implementa un sistem de supraveghere. In functie de anumiti factori, unele firme opteaza pentru instalarea unui kit supraveghere video Hikvision, in timp ce altele prefera sa instaleze cateva camere IP wireless care sa acopere strict zona necesara protejarii. Supravegherea video este un subiect destul de sensibil, intrucat necesitatea instalarii unui sistem cuprinde multiple motive si totodata un interval de pret variat. De aceea, inainte de a face orice alegere, este important sa identificati necesitatile si criteriile de selectie.

Reducerea infractiunilor

Un sistem de supraveghere video montat corespunzator poate reprezenta dovada savarsirii unei infractiuni. Montarea unor camere de supraveghere Hikvision de inalta rezolutie asigura o claritate si calitate a imaginii foarte buna. Identificarea trasaturilor faciale sau a hainelor purtate de hoti va contribui la recunoasterea rapida a acestora. Reducerea infractionalitatii este o preocupare intalnita indeosebi in cazul micilor afaceri unde sunt expuse produse mici, dar de mare valoare care pot fi pierdute sau scapate de sub observatie cu usurinta.

Sporirea productivitatii angajatilor

Este cunoscut faptul ca atunci cand seful este in preajma, toata lumea munceste. In functie de tipul de activitate pe care il desfasurati, un kit de supraveghere video amplasat strategic va deveni ochiul digital care va va ajuta sa remarcati cu usurinta persoanele mai putin productive. Camerele de supraveghere instalate la locul de munca schimba comportamentul angajatilor. Totodata camerele video Hikvision ajuta la reducerea violentei si posibilitatea aplanarii rapide a conflictelor.

Prevenirea distrugerilor

Actele de vandalism se masoara in timp si bani consumati de micii proprietari pusi in situatia de a repara distrugerile provocate de persoane rau-intentionate. O data cu instalarea unui sistem de supraveghere video Hikvision este recomandat sa luati in calcul si iluminarea spatiului monitorizat. Cateva camere supraveghere de exterior conectate la un DVR Hikvision, amplasate in locurile vizate de aceste persoane ii pot descuraja pe viitor.

Probe video

Montarea unor camere IP Hikvision in exteriorul unei fabrici sau al unui depozit, al unui magazin sau al unei benzinarii va avea rolul de a supravegherea zona. Mai mult decat atat, camerele Hikvision vor inregistra imaginile captate, putand fi folosite ca probe in cazul unui incident. Tehnologia a cunoscut o evolutie mult prea rapida in ultima perioada pentru a nu profita de beneficiile oferite.

Reducerea costurilor

Fiecare proprietar de afacere cauta sa isi reduca pe cat de mult costurile. Anumite domenii de activitate, in special cele de productie, vin insotite si de riscuri legate de furturi interne. Daca sunteti in situatia in care lunar constatati pierderi, atunci este cazul sa luati in considerare instalarea unui sistem de monitorizare video. Valoarea achizitiei initiale poate parea descurajanta, insa considerati investitia pe termen lung, iar calculele vor demonstra ca intr-un anumit interval veti amortiza intreaga investitie.

Siguranta si liniste

Indiferent de dimensiunea afacerii, orice proprietar capata siguranta cand stie ca poate verifica si controla de la distanta oricand ceea ce se intampla in timpul sau in afara programului de lucru. Linistea intervine in special in momentul in care kitul de supraveghere declanseaza alarma, iar proprietarul poate verifica imediat, prin telefonul mobil, care este natura alarmei. Chiar si o camera IP wireless instalata la locul potrivit va transmite alerta instant. Este modul eficient de a stabili imediat daca este cazul despre o alarma falsa sau nu.Experienta consumatorului

Detineti in magazin si experienta oferita clientului este importanta pentru promovarea si dezvoltarea sanatoasa a afacerii? Este necesara instalarea unor camere supraveghere IP Hikvision alaturi de un NVR Hikvision care vor colecta informatii esentiale, redate pe un singur monitor. Sunteti informat in timp real daca sunt suficiente locuri de parcare libere sau daca toate caruturile de cumparaturi se regasesc in spatiul special amenajat. Mai mult, veti stii daca toti angajatii au sosit la timp, daca magazinul este curat sau daca un client pare sa necesite ajutor.

O data ce veti stabili criteriile principale in alegerea unui sistem de securitate, alegerea finala va fi mult simplificata. Apelati cu incredere la magazinul online 1CCTV.ro pentru o gama variata de camere supraveghere, DVR-uri, camere IP provenite de la cei mai importanti producatori precum Hikvision, Foscam, Aevision, Eyecam etc. Solutiile oferite de reprezentatii magazinului vor contribui la valoarea adaugata succesului afacerii dumneavoastra.