hit.ro  »  IT  »  Securitate Cibernetica  »  Zyxel - 3 predictii pe zona de networking pentru 2023

Zyxel - 3 predictii pe zona de networking pentru 2023

calendar_month 07 Feb 2023, 13:27
Predictiile pe zona de retele de calculatoare a devenit o traditie anuala. De la utilizarea tehnologiei WiFi 6E/WiFi 7 la Ethernet multi-gigabit pentru a creste gateway-urile consumatorilor / prosumatorilor, manageri nostri de dezvoltare a pietei Shawn Rogers si Tri Nguyen si inginerul de vanzari Marcus Holmes impartasesc despre ceea ce va urma in 2023.
Tri Nguyen – Market Development Manager
Cred ca un lucru general va fi ca tehnologia precum WiFi 6E / WiFi 7 si aplicatiile AR si VR vor continua sa impinga limitele vitezelor WAN accelerarea acestuia in mainstream-ul multi-gigabit si disponibilitatea solutilor de 10G. Acest lucru va impinge apoi presiunea de a actualiza retelele de baza pentru centrele de date, precum si retelele SOHO si SMB pentru a facilita cresterea latimii de banda. Si cu mai multa viteza va fi nevoie de modalitati mai sofisticate sau creative de a gestiona securitatea pentru a mentine aceste viteze mari, fara a fi nevoie de dispozitive on-premises incredibil de scumpe pentru a face acest la vitezele mari ale retelelor. Impingerea intregului trafic intr-un firewall scalat in cloud va fi probabil singura optiune viabila, cu exceptia cazului in care exista unele progrese intr-un cip ASIC care se poate ocupa de acestea viteze mari.
Shawn Rogers – Market Development Manager
Multi-GigaBIT Ethernet este fara indoiala o tendinta importanta pentru anul 2023 Din aceleasi motive, WiFi 6 si 7 sunt atat de rapide, incat Ethernet-ul devine punctul de sufocare din retea. Cand vine vorba de switch-urile noastre, vindem deja mai mult multi-gigabit decat decat One Gigabit, in ciuda unei diferente uriase in ceea ce priveste costurile. O multime de routere de acasa de ultima generatie vin deja cu unul sau mai multe porturi multi-gig pe partea LAN.
Marcus Holmes – Sales Engineer
Cred ca vom vedea o crestere a gateway-urilor cu interfete multi-gigabit . Cu WiFi6 care ofera o rata de transfer de mare viteza, accentul in 2023 va fi pus pe gateway-uri care au capacitatea de a suporta aceste tipuri de viteze. In plus, banuiesc ca vom vedea, de asemenea, oferte mai mari de latime de banda de la ISP-uri la clientii casnici non-business. 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?