O nebunie de concept: social afterlife
1/15113
calendar_month 22 Feb 2013, 11:30
Viata de apoi in mediul online este un subiect controversat, mai ales in ceea ce priveste diversele conturi virtuale, dar un nou serviciu promite sa-i scape pe utilizatori de o grija: contul Twitter. Serviciul _LivesOn ofera un ceva simplu: conturile de Twitter vor posta mesaje si dupa moartea posesorului...
Pe baza unui algoritm complex care analizeaza modul de scriere al mesajelor de pe Twitter si preferintele utilizatorilor, _LivesOn promite ca nimeni nu va observa pe Twitter trecerea in nefiinta a utilizatorului.

Contul Twitter va continua sa fie activ, sub administrarea mostenitorilor, oferind comentarii despre evenimentele cotidiene si incadrand mesajele in tendintele curente.
Sub deviza "When your heart stop beating, you'll keep tweeting", compania promite ca lanseaza serviciul in luna martie, dar multi cred ca este vorba de o gluma.
Daca totusi oferta _LivesOn este reala, asteptam un serviciu similar si pentru Foursquare, pentru ca utilizatorii decedati sa le arate prietenilor care sunt locurile ... in fine. Credem ca v-am starnit imaginatia, asa ca asteptam comentarii pe acest subiect.
Sursa: Geek

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?