Flexibilitate extinsa pentru solutiile VPN dedicate lucrului la distanta
8/8150
calendar_month 18 Aug 2022, 14:11
Noile abonamente pentru clientul VPN IPSec de la Zyxel sunt acum disponibile, oferind mai multa flexibilitate si oferind partenerilor o modalitate utila de a discuta cu clientii lor despre abordarea pe termen lung a managementului retelei, spune Thorsten Kurpjuhn, Market Development Manager Europa la Zyxel.

Pe masura ce ritmul schimbarii s-a accelerat în ultimii doi ani, am observat o acceptare si adoptare tot mai mare a abordarii modelului „as-a-service” pentru consumul de servicii IT. Aceasta este acum directia clara în care se deplaseaza industria. În loc sa cumpere un produs sau o solutie, din ce în ce mai multe organizatii aleg sa plateasca utilizarea acestuia pe baza unui abonament. Beneficiile identificate sunt angajament redus, cheltuieli initiale mai mici si o flexibilitate mai mare.

Aceasta este o optiune pe care Zyxel o introduce pentru mai multe dintre produsele sale, inclusiv dispozitivele si serviciile de securitate. Ca parte a acestui fapt, oferim acum abonamente pe un an sau trei ani pentru clientul nostru VPN IPSec. Exista optiuni care se potrivesc clientilor de toate dimensiunile – pentru unul, cinci, 10 sau 50 de VPN-uri.

Anterior, clientul VPN IPSec era disponibil doar cu licenta perpetua. L-ati putut cumpara direct facând o plata unica. În timp ce acest lucru v-a oferit certitudine, însemna si ca trebuie sa va angajati sa utilizati acea licenta pentru o perioada de timp, pentru a va asigura ca ati obtinut rentabilitatea investitiei.

Ecuatie simplificata

Cu noile optiuni bazate pe timp, nu trebuie sa va asumati acest angajament. Odata cu ritmul schimbarii pe care îl vedem în securitatea cibernetica acum, va trebui sa va actualizati protectia retelei destul de des. Cu siguranta este recomandabil ca toate organizatiile sa îsi revizuiasca în mod regulat protectia digitala si, prin urmare, are mai mult sens sa pastreze un grad de flexibilitate.

Rezultatul oricarei astfel de analize va confirma si sublinia valoarea si importanta VPN-urilor. Clientul VPN IPSec de la Zyxel ofera o modalitate rapida, fiabila si convenabila de a proteja conexiunile legaturilor de la distanta în reteaua centrala. Munca inteligenta si acasa este cu siguranta aici pentru a ramâne, iar clientul VPN IPSec ofera o conexiune ultra-securizata si complet privata pentru utilizatorii de la distanta.