Zyxel Networks lanseaza un router all-in-one cu securitate cibernetica completa pentru a veni in sprijinul IMM-urilor, al lucrului la distanta si al MSP-urilor
3/36849
calendar_month 03 Iun 2024, 15:45

Noul USG LITE 60AX ofera protectie incorporata impotriva amenintarilor comune de securitate si un design ecologic, cu 95% din carcasa realizata din plastic PCR.

Zyxel Networks, lider in furnizarea de solutii de retea cloud securizate si bazate pe inteligenta artificiala, a anuntat lansarea USG LITE 60AX -un router de securitate AX6000 WiFi 6 - un dispozitiv gateway de securitate unificat, all-in-one, conceput pentru intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri), telelucratori si furnizori de servicii gestionate (MSP).

Oferind protectie fara compromisuri, fara abonament impotriva amenintarilor online, conectivitate WiFi rapida si gestionare in cloud fara efort, USG LITE 60AX stabileste, de asemenea, un standard de vârf in industrie in ceea ce priveste respectarea mediului, cu o carcasa care este realizata in proportie de 95% din plastic reciclat dupa consum (PCR). Acest lucru asigura o reducere de 81% a emisiilor de CO2 in comparatie cu plasticul ABS. Zyxel Networks a folosit, de asemenea, cerneluri pe baza de soia, 100% fara halogeni, in toate ambalajele si, cu o reducere cu 40% a volumului de ambalaj utilizat, expedierea este facilitata, ceea ce inseamna mai putine deseuri si sprijinirea intreprinderilor in atingerea obiectivelor lor de sustenabilitate.
 
"USG LITE 60AX este dispozitivul de securitate complet ideal pentru intreprinderile mici, telelucratorii profesionisti si firmele MSP care cauta o protectie completa excelenta, performante WiFi excelente si o valoare exceptionala", a declarat Ken Tsai, vicepresedinte al Zyxel Networks' Gateway Strategic Business Unit.

"Cu acreditarile sale ecologice puternice, protectia cibernetica incorporata si fara abonament si gestionarea usoara prin intermediul platformei noastre cloud Nebula, ofera tot ceea ce este necesar pentru ca retelele de birou sau de acasa sa functioneze fara probleme, in siguranta si in mod eficient din punct de vedere al costurilor."

USG LITE 60AX se alatura unei game extinse de peste 100 de dispozitive Zyxel Networks care pot fi acum monitorizate si gestionate prin intermediul Nebula - platforma de gestionare in cloud a Zyxel Networks. Aceasta permite MSP-urilor si clientilor sa gestioneze mai multe retele si dispozitive de la distanta prin intermediul unei console centrale, care poate fi accesata de pe orice desktop sau dispozitiv mobil.

Nebula vine cu mai multe functii care permit economisirea timpului si utilizeaza inteligenta artificiala (AI) si tehnologia de invatare automata (ML) pentru a imbunatati continuu protectia tuturor dispozitivelor conectate, mentinând retelele lor in siguranta si facilitând depanarea.

USG LITE 60AX este cea mai recenta adaugire la familia in crestere de dispozitive cu Nebula de la Zyxel Networks, care lucreaza impreuna pentru a oferi protectie si performanta complete, cu o utilizare si o accesibilitate fara egal.

Securitate fara abonament

USG LITE 60AX ofera liniste sufleteasca intreprinderilor mici datorita capacitatilor sale de gestionare a amenintarilor, fara abonament. Aceasta oferta iprotejeaza organizatiile impotriva amenintarilor cibernetice comune, cum ar fi ransomware si malware, precum si impotriva altor intruziuni. De asemenea, administratorii de retea pot configura cu usurinta VPN-uri, aplicatii de patrulare, implementa VLAN-uri si pot obtine informatii complete despre amenintari prin intermediul unui tablou de bord grafic de securitate pe Nebula. Dispozitivul ofera un debit de pâna la 2Gbps chiar si atunci când sunt activate functiile avansate de gestionare a amenintarilor si aplicatiilor.Deblocarea performantelor ridicate

Procesorul quad-core pe 64 de biti si porturile WAN si LAN 2.5G duale ale USG LITE 60AX asigura o putere de calcul suficienta si o capacitate de latime de banda de mai multi gigacalorii pentru intreprinderi, fara a limita performanta.

Echipat cu WiFi 6 AX6000, acesta ofera o viteza WiFi de pâna la 6 Gbps, cu suport pentru canale de 160 MHz. Suportul tehnologiei exclusive Smart Mesh de la Zyxel Networks permite utilizatorilor sa conecteze fara probleme USG LITE 60AX cu puncte de acces compatibile Nebula pentru a extinde acoperirea wireless, eliminând in acelasi timp cablarea complexa.

Gestionarea fara efort a cloud-ului

Proiectat si construit inca de la inceput pentru a fi gestionat prin intermediul cloud-ului, USG LITE 60AX poate fi monitorizat prin intermediul platformei cloud Nebula de la Zyxel Networks, alaturi de peste 100 de tipuri de dispozitive de retea. Astfel, utilizatorii beneficiaza de un management si o configurare centralizata. Actualizarile recente ale Nebula includ suportul pentru stivuire in cloud pentru switch-urile XGS2220, tranzitii de configurare mai usoare si o noua functie de creare de site-uri in bloc pentru MSP.
USG LITE 60AX va fi disponibil pentru achizitionare online, inclusiv in magazinul Zyxel, si offline incepând cu luna iunie 2024. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati https://www.zyxel.com/usg-lite-60ax .