Deloitte Romania isi consolideaza echipa de securitate cibernetica prin numirea lui Andrea Multari in rolul de partener si lider al practicii de specialitate din toata Europa Centrala
8/8434
calendar_month 17 Feb 2023, 12:15

Deloitte Romania isi consolideaza echipa de securitate cibernetica prin numirea lui Andrea Multari, profesionist cu experienta vasta in securitate cibernetica in mai multe sectoare de activitate si pe diverse piete, in rolul de partener si lider al practicii de specialitate din toata Europa Centrala, incepand cu 1 martie 2023. Andrea va lucra in stransa legatura cu toate firmele din regiune membre ale retelei Deloitte, inclusiv Romania, pentru a ajuta clientii sa-si construiasca si sa-si consolideze capacitatile in materie de securitate cibernetica.
Cu peste 25 de ani de experienta in domeniul securitatii cibernetice, Andrea Multari a lucrat cu directori de securitate a informatiilor (chief information security officer - CISO) si directori de tehnologie (chief technology officers - CTO) din diverse industrii si organizatii, in cadrul unor proiecte derulate la nivel global, si a coordonat cu succes proiecte complexe de transformare pentru zonele de IT si de securitate cibernetica. De asemenea, expertiza sa acopera arii precum risc informational, continuitate a afacerii, managementul identitatii si al accesului, strategie de securitate, arhitectura si operatiuni de securitate, protectie a datelor si confidentialitate. Inainte de a se alatura Deloitte, a condus activitatea Accenture Romania din pozitia de Country Leader, apoi a infiintat si dezvoltat practica de securitate cibernetica a organizatiei din Orientul Mijlociu.
„Sunt onorat sa ii urez bun venit in echipa unui profesionist de calibrul lui Andrea si sunt increzator ca nivelul sau de cunoastere a domeniului de securitate cibernetica va avea un impact semnificativ asupra clientilor si echipelor noastre. El va contribui la consolidarea practicii noastre locale de specialitate si la intarirea colaborarii cu celelalte echipe Deloitte din Europa Centrala pentru a livra proiecte regionale de cea mai buna calitate. Companiile de toate dimensiunile si din toate domeniile au nevoie mai mult decat oricand de strategii de securitate cibernetica bine puse la punct, avand in vedere ca numarul si complexitatea atacurilor s-au intensificat”, a declarat Andrei Ionescu, Partener coordonator Consultanta si Managementul Riscului, Deloitte Romania, si lider al practicii de securitate cibernetica la nivel local.
Echipa de securitate cibernetica a Deloitte Romania este specializata in oferirea de servicii de strategie, incluzand exercitii de simulare a crizelor cibernetice si evaluari de tip deep dive, servicii de aparare, inclusiv managementul identitatii si accesului, operatiuni de securitate, procese si tehnologii de pregatire si de raspuns la incidente, precum si servicii de atac, vizand in special efectuarea de teste de penetrare, precum exercitiile de tip red-teaming (TIBER-EU).
Echipa locala contribuie activ la cele mai importante exercitii cibernetice organizate in Romania. In ultimii ani, Deloitte Romania a fost una dintre putinele organizatii private selectate pentru a participa, alaturi de Ministerul Apararii Nationale, la exercitiile anuale organizate de NATO. In 2022, echipa Deloitte a participat la unul dintre cele mai mari exercitii de securitate cibernetica organizate in Romania de Centrul National CYBERINT din cadrul Serviciului Roman de Informatii. In plus, expertii locali in securitate cibernetica, care detin zeci de certificari de specialitate, ofera cursuri si certificari recunoscute international prin intermediul Deloitte Academy, divizia de formare profesionala a Deloitte Romania. Deloitte este si centru oficial autorizat de training (Authorized Training Center - ATC) in Romania pentru Consiliul International de Consultanti in E-Commerce, cunoscut si ca EC-Council.
La nivel global, pentru al unsprezecelea an consecutiv, Gartner a clasat Deloitte pe pozitia de lider in servicii de consultanta in securitate dupa cota de piata.
Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta fiscala si juridica, consultanta, consultanta financiara si managementul riscului catre aproximativ 90% din companiile prezente in topul Fortune Global 500® si catre mii de companii din sectorul privat. Expertii firmei contribuie la atingerea unor rezultate masurabile si de durata, care ajuta la consolidarea increderii in pietele de capital, care permit companiilor sa se transforme, sa prospere si sa deschida calea catre o economie mai puternica, catre o societate mai echitabila si o lume sustenabila. Cu o istorie de peste 175 de ani, Deloitte acopera peste 150 de tari si teritorii. Obiectivul sau este sa creeze un impact vizibil in societate cu ajutorul celor aproximativ 415.000 de profesionisti la nivel mondial.
Deloitte Romania este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale din tara noastra si ofera, in cooperare cu Reff & Asociatii | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanta fiscala, servicii juridice, de consultanta si managementul riscului, consultanta financiara, solutii de servicii si consultanta in tehnologie, precum si alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 3.000 de profesionisti.
Pentru a afla mai multe despre reteaua globala a firmelor membre, va rugam sa accesati www.deloitte.com/ro/despre.

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?