hit.ro  »  IT  »  IT Inedit  »  Vedetele infidele date de gol de tehnologie

Vedetele infidele date de gol de tehnologie

calendar_month 16 Apr 2010, 13:05
A devenit deja un trend, ca vedetele sa-si distruga imaginea publica cu SMS-urile sau mesajele vocale trimise amantelor. Ce au in comun Jesse James, sotul actritei Sandra Bullock, si sportivul Tiger Woods? In urma cu cateva luni cei doi au fost implicati in scandaluri sexuale.

Desi tehnologia simplifica lucrurile, pentru cele doua vedete cateva apeluri telefonice sau SMS-uri "nevinovate" au reprezentat dovezi ale infidelitatii lor, James si Woods ajungand pe prima pagina a ziarelor de scandal.

Vedetele se lasa duse de val si ignora faptul ca "dovezile digitale" pot fi folosite, la un moment dat, impotriva lor, este de parere Michel Lee, Editor Executiv al publicatiei "In Touch Weekly": "Ai crede ca cei care insala sunt mai atenti la detalii, in special atunci cand trimit SMS-uri sau mesaje vocale. Insa asa cum s-a intamplat si in cazul lui Jesse James sau Tiger Woods, acestia nu s-au gandit ca peste o vreme totul va fi facut public".

James, sotul Sandrei Bullock, fericita castigatoare a premiului Oscar, a ajuns subiect de prima pagina, dupa ce de-a patra sa amanta a pus la dispozitia presei de scandal sute de mesaje, e-mail-uri si fotografii compromitatoare.

Nici cele 16 amante ale lui Tiger Woods nu au fost mai "discrete" atunci cand au stat de vorba cu jurnalistii. "Atunci cand ai atat de multe amante este imposibil sa le determini sa nu vorbeasca despre relatia cu o vedeta. Mai ales ca toate aceste femei isi doresc sa ajunga celebre cu orice pret. Iata cum Blackberry-ul poate deveni cel mai de temut dusman", a subliniat Michel Lee.

Si cum tehnologia progreseaza de la o zi la alta, nu trebuie sa ne mire daca in scurt timp iPad-ul va demasca inca o vedeta infidela.
Sursa: Hit.ro 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?