Serviciile de tip Managed Service Provider (MSP) solutia ideala pentru IMM-uri
3/34951
calendar_month 07 Iun 2023, 13:28


Majoritatea proprietarilor de IMM-uri au o singura persoana  pe zona IT la birou care configureaza statii de lucru pentru noii angajati, instaleaza / intretine software-ul, recomanda achizitiile IT, ofera asistenta tehnica si realizeaza upgrade-uri. Un MSP gestioneaza mai multe domenii ale companiei dumneavoastra - de la personal si resurse umane la salarizare, infrastructura IT, gestionarea furnizorilor, securitate, administrare si aplicatii. MSP-urile se pot ocupa de cele mai complexe procese de afaceri. MSP-urile sunt angajate pentru a fi parteneri strategici, obiectivul principal fiind acela de a opera afacerile in mod eficient. Potrivit Gartner, un furnizor de servicii gestionate (MSP) ofera suport pentru reteaua, infrastructura si securitatea, prin asistenta continua.

MSP-urile se afla acum intr-o pozitie de prim rang de la pandemie. La inceputul pandemiei, observam o nevoie imediata de schimbare a modului in care retelele sunt implementate, intretinute si gestionate. Furnizorii de servicii gestionate se afla intr-o pozitie excelenta pentru a ajuta clientii sa construiasca si sa gestioneze retele care sa raspunda nevoilor noii normalitati. In calitate de MSP, veti fi echipat pentru a sprijini provocarile moderne ale retelei si pentru a asigura noi fluxuri de venituri pentru afacerea dvs.

Se anticipeaza ca industria MSP va inregistra un CAGR de 11% pana in 2025. De aceea, la Zyxel, le permitem revanzatorilor sa implementeze cu usurinta servicii gestionate in portofoliul lor existent, imbunatatind in acelasi timp oferta de servicii gestionate a MSP-urilor existente. 

Pentru mai multe informatii, vizitati https://www.zyxel.com/