Noi modele de incarcator de laptop, tu ce preferi?
8/8610
calendar_month 19 Dec 2016, 14:54
Cu atatea modele disponibile pe piata, uneori poate sa fe dificil sa alegi componentele potrivite pentru un notebook. Este ideal sa cauti mai multe zile la rand produsul respectiv, cum este si cazul unui incarcator de laptop, pentru ca la final sa fii multumit de produsul pe care il comanzi.
Incarcatoarele sunt fabricate astfel incat sa fie combatibile cu laptopul tau, de la Toshiba, pana la Dell, Apple sau HP.

Un produs original, intotdeauna cel mai bun

Probabil ca te gandesti ca toate produsele dedicate functionarii unui notebook sunt mereu originale, insa nu este chiar asa. Se pot fabrica si de catre alte companii, nu numai de catre producator, insa aceasta nu inseamna ca nu este bun. Trebuie, daca nu iei o componenta de laptop originala, sa te uiti dupa una care sa fie mereu compatibil cu specificatiile producatorului, caci altfel pot aparea probleme.
Daca nu iei un produs original, ai grija numai sa nu fie unul contrafacut, caci acesta iti va aduce, mai devreme sau mai tarziu, surprize neplacute.

Nu te zgarci niciodata la bani, crezand ca daca va costa mai putin o sa faci o investitie buna, pentru ca uneori pretul mic poate sa fie un indicator al unei calitati indoielnice. Astfel, mai bine sa aiba un pret mai mare. Cumpara produsul numai din magazine autorizate, in niciun caz nu da banii pe produse care provin din magazine despre care nu stii nimic.

La ce sa te uiti cand cumperi un incarcator pentru laptopAtunci cand faci o achizitie, trebuie sa te uiti bine la produs inainte, sa nu aiba defecte din fabricatie, precum zgarieturile. Este indicat ca produsul sa fie verificat, adica sa ii faci proba, ca sa te asiguri ca functioneaza cum trebuie. Mufa incarcatorului de laptop pe care il vei cumpara trebuie sa se potriveasca cu notebook-ul tau, sa fie aceeasi cu cea de la modelul mai vechi.

Verificarea voltajulului este un alt aspect foarte important, este esential ca acesta sa fie acelasi de cel cerut de producatorul laptopului si nu altul.In caz contrar, pot fi probleme. Nu numai voltajul trebuie verificat inainte de achizitie, ci si amperajul, care trebuie sa fie egal cu cel al produsului vechi sau chiar si un pic mai mare. Nu trebuie sa fie mai mic, pentru ca atunci apar probleme de functionare ale notebookului.
Ca un astfel de produs sa fie cat mai bine intretinut, este bines a nu indoi firul astfel incat sa ajunga sa se deterioreze. Nu uita nici de mufele incarcatorului, si ele au nevoie de atentie sporita. Trebuie sa nu tii laptopul lipit de perete sau de tablia de la pat, pentru ca mufa este sensibila si se poate deteriora foarte usor, ceea ce inseamna ca trebuie sa iei alta noua!

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?