hit.ro  »  IT  »  IT Inedit  »  Microsoft are probleme: a aparut Partidul Anti-PowerPoint!

Microsoft are probleme: a aparut Partidul Anti-PowerPoint!

calendar_month 30 Aug 2011, 18:11
Nu este o gluma, este ceea ce se intampla in Elvetia unde un grup de militanti impotriva PowerPoint vor sa scoata, dupa alegerile urmatoare, software-ul Microsoft in afara legii. Exista si un partid nascut din aceast ideal bizar.
Cum credeti ca se numesti partidul? Chiar asa: Partidul Anti-PowerPoint, scrie The Guardian.
Asa ca Elvetia ar putea deveni prima tara de pe planeta ca va interzice PowerPoint-ul lui Bill Gates daca va castiga alegerile parlamentare din octombrie.Putin probabil, dar este singura tara in care exista o sansa (fie ea o sansa intr-un miliard) ca acest lucru sa se intample.

Mathias Poehm, fondatorul Partidului Anti-PowerPoint, spune ca software-ul nelipsit de la prezentarile business sau de orice tip, nu face altceva decat sa ii indeparteze pe oameni de propria lor munca si sa ii plictiseasca de moarte. Nu stim ce succes va avea initiativa civica elvetiana, dar fondatorul partidului se jura ca daca s-ar renunta la PowerPoint, lumea ar putea face economii de 350 miliarde euro anual.
Nu stim nici modelul matematic folosit pentru a ajunge la economiile astea (probabil ecuatia e de tip cuantic), dar am aflat ca Partidul Anti-PP are deja stranse 10.000 de semnaturi si poate participa la alegerile parlamentare din Elvetia. 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?