hit.ro  »  IT  »  IT Inedit  »  Lucian Mindruta: MacBook Pro-ul mi-a rupt spinarea!

Lucian Mindruta: MacBook Pro-ul mi-a rupt spinarea!

calendar_month 15 Apr 2010, 17:15
Lucian Mindruta este una dintre vedetele de pe meleagurile autohtone care nu are trac in fata noilor tehnologii.

Se pare ca prezentatorul a gasit solutia perfecta pentru a eluda dificultatile IT sub forma logoului care infatiseaza un mar muscat, de care nu se desparte nici atunci cand merge cu bicicleta.

Intr-un interviu HIT.ro, Lucian Mindruta a vorbit despre gadget-urile de care nu se poate lipsi in viata de zi cu zi, dar nici in vacante.

Ce gadget-uri utilizati cel mai des?
Laptopul,un Mac book Pro de 17 inch pe care il car in spate atunci cand merg cu bicicleta. Mi-a rupt spinarea! Muzica ascult de pe iPhone, care este chior, fara cartela. Pentru a trimite mesaje, prefer sa folosesc telefonul Nokia N72. Am peste 2000 de contacte in agenda,iar SMS-urile se trimit in timp. De asemenea, am un Garmin pe care il folosesc atunci cand ma urc pe bicicleta, dar si in masina.

In vacanta ce gadget-uri luati cu dvs?
Folosesc acelasi Garmin. Ghidul de calatorie imi ofera recomandari pentru restaurante, hoteluri, magazine. Eram la Venetia si cautam un restaurant.L-am folosit cu incredere, mi-a indicat sa ies din laguna pentru a lua masa. Si a avut dreptate!

Ati putea rezista o zi fara gadgeturi?

Desi sunt pasionat de gadgeturi, as putea trai fara ele.Timp de 15 ani am trait fara ele, pana in adolescenta cand mi-am luat primul walkman.

Cat de des accesati retelele de socializare?
Sunt utilizator de Facebook si LinkedIn, insa obisnuiesc sa le accesez o singura data pe zi. 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?