Interviu Ramona Gabor: Mi-am cumparat produse de pe net, dar nu au ajuns niciodata!
1/10741
calendar_month 22 Apr 2010, 17:04
Ramona Gabor, sora Monicai Columbeanu, a povestit intr-un interviu Hit.ro, ca desi a facut shopping online, produsele nu au ajuns niciodata.
Ce gadget-uri utilizezi?

In principiu ma intereseaza telefoanele mobile, insa sunt atehnica. Ma intereseaza ca telefonul mobil sa aiba camera foto si video. Desi am un BlackBerry, trebuie sa recunosc ca il folosesc doar ca telefon. Nu intru pe Facebook sau Yahoo!Messenger. Imi place ca pot sa trimit MMS-uri persoanelor apropiate.

Esti un utilizator al retelelor sociale?

Desi am cont pe Facebook cred ca m-am logat de trei ori in cinci luni. Cand eram la Bacau obisnuiam sa utilizez Messenger, insa acum nu ma mai tenteaza.

Ce parere ai despre vedetele care isi promoveaza imaginea pe Facebook?
Nu citesc ziare, insa mi se intampla sa aud chestii de genul nu-stiu-ce vedeta a postat fotografii cu noul iubit pe Facebook. Cred ca multe vedete fac acest lucru pentru a intriga si a deveni subiect de presa.

Faci shopping online?

Mi-am cumparat produse insa nu mi-au ajuns niciodata. Am mai incercat sa fac acest lucru insa nu mi-a reusit.


Ce produse ai comandat de la magazinele virtuale?

Imi place sa-mi cumpar haine pe care sper sa nu le intalnesc si la altii. Tocmai de aceea, caut tot timpul un site miraculos. De exemplu, Victoria's Secret este unul din brandurile mele preferate, iar shopping-ul online mi se pare cel mai rapid mod de a avea produsele lor.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?