hit.ro  »  IT  »  IT Inedit  »  Interviu Mihai Cioceanu: Ma uit cu jind la Playstation

Interviu Mihai Cioceanu: Ma uit cu jind la Playstation

calendar_month 20 Apr 2010, 15:40
Mihai Cioceanu, prezentatorul matinalului de la TVR si realizatorul emisiunii City Drive de la Radio City FM, se declara o persoana discreta. Si asa si este. Daca veti cauta pe Google informatii personale despre prezentatorul TV, veti fi dezamagiti de rezultat.
Intr-un interviu Hit.ro, Mihai Cioceanu a vorbit despre motivele care il impiedica sa fie un utilizator al retelelor de socializare si pasiunea sa pentru consolele de jocuri.

De ce Mihai Cioceanu nu are cont pe Facebook sau Twitter?
Nu apar pentru ca nu sunt fan al acestor retele. Sunt o persoana ceva mai discreta. Sunt argumente pro si conta, multi spun ca este o modalitate prin care poti sa iti gasesti vechii prieteni sau sa iti faci altii noi. Nu cred in genul acesta de prietenii, iar cu vechii prieteni prefer sa pastrez legatura telefonic sau sa ma vad. Nu am crezut, nu cred si nici nu voi crede in aceste retele de socializare.
Ce parere aveti despre vedetele care isi promoveaza imaginea pe internet?
Pentru cine isi doreste genul acesta de promovare, internetul devine o locomotiva extraordinara. Dovada ca foarte multe trupe mari din muzica au inceput sa-si lanseze piesele si albumele pe internet.

Ce gadget-uri utilizati cel mai des?
Nu sunt un foarte mare pasionat al gadget-urilor. Sunt adeptul telefonului care functioneaza, vreau sa vorbesc la el si vreau sa ma tina bateria. Daca am nevoie de un aparat de fotografiat, imi iau unul. Nu le amestec niciodata. La un anumit moment m-au interesat consolele de jocuri, pentru a trebuit sa achizitionez asa ceva pentru copil. Am fost un foarte mare pasionat de jocuri. Insa acum timpul nu mai e la fel de generos. Mai gasesc cateva momente de relaxare cand joc FIFA. Recunosc ca ma uit cu jind si la Playstation.
Preferati fotbalul virtual celui din viata reala?
Sunt un pasionat de fotbal sub toate formele: joc fotbal, am jucat fotbal de performanta, ma uit la meciuri. Chiar am un ligament rupt din cauza unui meci de fotbal.
Sursa: Hit.ro 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?