hit.ro  »  IT  »  IT Inedit  »  Interviu Marcel Platon: Joc numai First Person Shootere

Interviu Marcel Platon: Joc numai First Person Shootere

calendar_month 29 Apr 2010, 10:03
"Daca nu ar fi fost rock-ul, nu as fi ajuns sa fac radio", spune Marcel Platon realizatorul emisiunii City City Bang Bang de la Radio CityFM. De douazeci de ani, Marcel Platon realizezaza numai emisiuni muzicale.
Intr-un interviu Hit.ro, realizatorul radio a povestit ca nu ar putea sta departe de gadget-uri si ca la 46 de ani joaca shootere.Care se sunt gadget-urile pe care le folositi cel mai des?

Cele mai multe sunt legate de calculator. Folosesc tot ce inseamna gadget-uri legate prin Bluetooth la calculator. De exemplu, in masina nu mai sunt dependent de tinutul telefonului in mana. La filme ma uit tot datorita gadget-urilor. Mi-am luat tot felul de HDD multimedia si am renuntat la a mai arde CD-uri si DVD-uri, cred ca am doi ani de cand nu mai inregistrez DVD-uri.

Ce telefon mobil folositi?

De doi ani am un Nokia N73. Schimb telefoanele o data la 3-4 ani. Nu fac parte din generatia care schimba telefonul mobil la 2-3 luni. La acest telefon nu m-am acomodat cu casca, tocmai de aceea prefer sistemele care se prind in aparatorile de soare.


Mai am un iPhone pe care il folosesc pentru alte lucruri. Nu e un telefon atat de usor de folosit, de exemplu la comenzi rapide, e mai greoi, insa are alte atuuri in ceea ce priveste navigatia pe net, sistemul Touchscreen.

Ce functii trebuie sa aiba telefonul mobil?


Am avut nevoie de agenda nelimitata. Vreau ca telefonul mobil sa poata memora detalii la contacte. Nu m-a interesat camera foto. Lucrand in radio, vreau sa il folosesc ca reportofon. De asemenea, ma intereseaza unele jocuri pentru ca in timpul deplasarilor e mai placut sa pot sa-l butonez. Insa nu nu vreau ca acest lucru sa devina dependenta, asa cum a fost nebunia cu Tetris cand toata lumea juca inclusiv in toalete. Atunci devine o activitate cronofaga si renunti la alte lucruri.

Sunteti un fan al jocurilor video?

La 46 de ani joc shootere, nu joc nici RPG-uri, nici strategii. Joc numai First Person Shooter.

Pentru ca realizati o emisiune muzicala, ati jucat Guitar Hero?

Am auzit de el, sunt fost chitarist, unul dintre prostii chitaristi din Romania, zic eu. Cu siguranta la un moment dat il voi juca, pentru ca iti ofera aceeasi placere ca si Karaoke.

Ati rezista o zi fara gadget-uri?


Da, dar greu, pentru ca sunt elemente care iti fac viata mai usoara, mai frumoasa, mai comoda. Intr-adevar am stat si m-am gandit ce ar insemna sa nu mai ai telecomanda. Am stat 7 zile fara telefon, am rezistat, am "supravietuit", insa e mai comod. 

Sondaj

Folositi internetul pentru: